מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה עם חבר שליאני22/06/2009
אני וחבר שלי ביחד שנה וחצי.
לפני שבוע סתם ישבתי באינטרנט שלו וקצת חיטטתי וראיתי שהוא נכנס לאתר פורנו באיזשהו יום ואז שאלתי אותו על זה והוא קצת הובך ואמר שהוא לא אוהב את הדברים האלה ובזה השיחה נגמרה... היום הסתכלתי שוב וראיתי שמאז אותו יום הוא היה ממש הרבה באתרי פורנו...
האמת שדי הייתי בשוק, ואז חשבתי על זה שכל בן מסתכל על דברים כאלה....
ואז עדיין המשכתי לחשוב על זה עד עכשיו והבנתי שזה ממש מטריד אותי ומציק לי.... כי חשבתי שיש לו אותי אז הוא לא מסתכל בזה... ויש לנו המון סקס אז זה מפריע לי....
לא יודעת... זה נורמלי שבנים מסתכלים באתרים כאלה?? מה זה אומר?? מה אני צריכה לעשות?? אני לא רוצה שהוא יכנס לשם אבל מצד שני אם זה מה שהוא אוהב אני גם לא נראה לי יכולה להגיד לו לא....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
אני23/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
.24/06/2009זה נורמלי לגמרי שגבר מתעניין ובפורנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כל כך הרבה?
אני25/06/2009אני לא צריכה אז להרגיש רע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא. מניסיון.
מאיה25/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפורנו כ"מרחב מוגן"
דורית כהן25/06/2009נסי להיכנס לעורו וחשבי על החווייה שהוא עובר:
בזמן גלישה באתרי פורנו הוא נמצא בפרטיות שלו, ללא חברתך, קולט גירויים שונים, גולש הלאה, זורם, מגיב בתגובותיו הראשוניות ביותר, נותן חופש לייצריות שלו ללא הצורך להביא בחשבון את נוכחות בת הזוג...
הרי כך המיניות של כולנו פחות או יותר מתחילה בגיל ההתבגרות - בחווייה העצמית הזאת, שבה אנחנו מגלים את הייצריות והמיניות שלנו ללא בן או בת זוג, והכל מותר והכל כשר.
נראה לי שבזמן גלישה כזאת יש המון חופש, כמו להתחבר למסע קסום פנימי אל תוך העצמי נטול העכבות ללא כל מגבלה חיצונית שמישהו אחר עלול להפיל עלי, לבקר אותי, להסתייג ממני, מן הטעם שלי, ממה שמעניין אותי, ממה שמתחשק לי לעשות.
אז אם בעבר, לפני שהיתה גלישה באינטרנט, רבים היו מאוננים עם חוברות פורנו, היום זה מה שהחליף את החוברות.
החבר שלך הוא אדם ייצרי, ויתכן, רק יתכן, אני מדגישה, שהוא חווה בנוכחותך קצת ביקורת, וזקוק ל"מרחב מוגן", כדי להתחבר מחדש למיניות הבסיסית הפרועה והחופשית שלו. תקני אותי אם אני טועה - אני תמיד שמחה להבין את התופעה הזאת יותר לעומק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן האמת שאת צודקת
אני26/06/2009אני באמת קצת הייתי ביקורתית בקשר לזה... ואני גם לא הכי פתוחה בסקס כמוהו (דיבורים ודברים בסגנון....)
אז אני אקבל את זה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)