מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נפרד ממני....שני23/06/2009
בת 26 יצאתי עם מישהו שקן ממני בשנתיים בשמך חצי שנה יצאנו, בהתחלה הכל התחיל כמשחק כסטוץ...כמובן שנהנתי מזה, לכן שיחקתי משחקים וסיפרתי כל מיני שטיות כחלק מהמשחק כגירוי לחיזור...
לאחר חודשיים הקשר הפך לרציני מבחינת שננו, אני ממש התאהבתי בבחור, ואני בטוחה שגם הוא בי, אך הוא לא הפסיק לחשוד בי ולא האמין לי לשום דבר...לאו דווקא בהקשר לבגידות, על כל דבר הוא חושב שאני משקרת, זה ממש עשה לי רע, נפרדנו חזרנו נפרדנו וחזרנו (יש לציין שבכל הפרידות הקצרות לא הייתי עם אף אחד, גם לא רציתי), עד שהחלטתי לתת צ'אנס לקשר ולתת את כל כולי בלי אגו ובלי משחקים בלי כלום... החלטתי לתת לא להאמין בי...לא הייתי יוצאת עם חברות לבלות, ניתקתי את כל קשריי עם ידידים... הייתי כל הזמן אצלו ואיתו...אבל בכל אופן זה לא עזר כל פעם שהיה משהו הכי קטן, לדוג' הייתי בבית אחר הצהריים נרדמתי, הוא צלצל אלי ועניתי לו מתוך שינה, הוא פשוט לא האמין לי שאני בבית...
בכל אופן, נתתי את כל כולי הייתי מוכנה לעשות לקשר ממש כמעט הכל...והרגשתי שגם הוא רוצה
אבל הוא לא עשה הרבה, היה חסר לי ממנו חום...
ואז יום אחד דיברנו על זה שאני לא מרגישה שהוא נותן הרבה לקשר, ואני עושה המון, אז הוא אמר שהוא מנסה, והוא רוצה לסמוך עלי ושהוא באמת רואה את הקשר הזה רציני...
ובאותו יום בערב נפגשנו, היה לנו מריבה קטנה, ופתאום הוא אומר לי שהוא לא רואה אותי כאשה שאיתה הוא רוצה לחיות, ממש נפגעתי לא הבנתי מאיפה זה בא, הרי רק בבוקר הוא אמר לי משהו אחר, ואז הוא שינה את עמדתו ואמר שהוא רוצה שנפרד כי הוא חושב עלי ולטובתי שאני רוצה להתחתן עוד חצי שנה, שנה, והוא ממש לא רואה את עצמו נשוי ב-5 שנים הקרובות, לטענתו עכשיו הכל טוב...אבל עוד חצי שנה שנה סתם תהיה בעיה...מצד אחד הוא צודק, אבל מצד שני מאיפה זה בא לו? הרי בבוקר הוא דיבר אחרת...
שבוע שלם חשבתי על זה ולא התקשרתי אליו, אחרי שבוע התקשרתי אליו ובכיתי, רציתי כ"כ לדבר איתו לחזור אליו, הרגשתי כ"כ מיואשת, וכשהוא אמר לי לא! עוד ותר התנהגתי כמטומטמת לא הפסקתי להתקשר אליו, הוא ביקש כבר מספיק! התחננתי אליו שייפגש איתי לפחות לכמה דקות אני רוצה רק לראות אותו, והוא ממש לא רצה, איך זה יכול להיות שאהבה נגמרת כך פתאום?
אני יודעת שאני חיבת להמשיך הלאה? מה עלי לעשות? לא בא לי להכיר מישהו אחר, ויש לציין שזו פעם הראשנה בחיי שאני ככה מתנהגת, באופן כ"כ מוזר וילדותי, והיו לי אהבות בחיי. אני ממש לא כזאת! איך אני מוציאה אותו מהראש??? מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי דחוף!!!!
שני23/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שני
אני23/06/2009תעזבי אותו, זה ממש כואב בהתחלה, אני יודעת כמה!!! אבל אין מה לעשות!!!
את צריכה להכיר מישהו שירצה את אותו דבר שאת צריכה ורוצה, שלא יהיו את המשחקים האלה ובעיקר שתהיה השקעה מ2 הצדדים...
לפי מה שסיפרת זה נראה כאילו לך אין מילה בקשר, הוא קובע הכל ואת שכל כך מאוהבת בו לא שמה לב. וזה קורה, והגיוני, ממש מסתנוורים מרוב אהבה, גם לי זה קרה. זאת דעתי בכל אופן, את צריכה לתת קצת זמן לעצמך לבד, לשכוח ממנו ואז תמשיכי הלאה... אם הוא לא רוצה, אז הוא לא רוצה ואל תכריחי אותו, זה שהמשכת להתקשר אליו בצורה כפייתית הייתי אומרת גורמת לו לדחות אותך עוד יותר...
תמשיכי הלאה, תפסיקי להתקשר, תדעי כמה את שווה בלעדיו ושאת לא צריכה אותו ויום אחד הוא יבין שזה הפסד שלו....
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני לא מבינה
שני23/06/2009את צודקת בהחלט, אני רק לא מבינה איך אפשר פתאום ביום אחד להפסיק לאהוב?
ואני בטוחה שהוא אהב, ושזה לא היה שקר...
ותאמיני לי שאני יודעת שדחיתי אותו, הוא גם אמר לי די מספיק די!!!!
אני ממש נגעלת מההתנהגות שלי, כשאני רואה התנהגות כזאת מהצד, אני צוחקת על הבנות האלה, כאילו אפשר לחשוב מה קרה? כאילו מישהו מת? מה נסגר? אני מרגישה כמו חולת נפש שאני מתנהגת ככה, והכי גרוע שאני בכלל לא כועסת עליו ורק רוצה אותו, ולא מובן לי איך הוא לא רוצה?
ולאן נעלמה כל האהבה שלו אלי?
אני מרגישה מתוסכלת, כאילו אני משכנעת את עצמי, שאולי יש מה להציל, לא חבל ככה לזרוק עד שהתאהבתי, נתתי כ"כ הרבה בשביל שהקשר יצליח, וזוגיות אצלי זה דבר כ"כ משמעותי וחזק, אני בדעה שצריך לעשות הכל בשביל זוגיות...
די אני לא יכולה אני מדברת כמו ילדה קטנה, וזה מה שהכי משגע אותי, שאני לא חזקה כמו שאני רגילה להיות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הכי מבינה אותך בעולם!!!
אני23/06/2009זה בדיוק מה שאני הרגשתי, אני בת 22, לפני שנה היה לי חבר במשך שנה שנפרד ממני פתאום בלי שום הכנה, כי הכל היה נראה לי מושלם, אבל תכלס במבט לאחור הוא לא היה מושלם בשבילי, הוא לא הראה מספיק חום כמו שרציתי, לא קנה לי מתנות חמודות ולא השקיע- תכלס דברים כאלה רואים רק יותר מאוחר...
הרגשתי בדיוק כמו שאת מרגישה עכשיו, רציתי למות!! לא ידעתי מה לעשות...
מה שעזר לי להתמודד זה שפשוט ישבתי עם עצמי, עשיתי רשימה של הדברים הטובים שהיו לנו בקשר, הדברים הרעים (תשבי עם עצמך, פשוט תחשבי, תיזכרי בהכל ותעלי המון נקודות) ומה למדתי מהקשר.... לא יודעת, זה פשוט הראה לי כמה שהוא היה זבל בסופו של דבר, אבל יחד עם זאת כמה למדתי והתפתחתי והתנסיתי בדברים חדשים, שהשתניתי ולמדתי על עצמי מה שאני רוצה- קשר רציני... ונראה לי שגם את!!! אז תחפשי לך אדם כזה שתהיו באותו ראש, ואני בטוחה שעכשיו אחרי שהיה לך קשר תדעי איך להתנהג, מה לעשות ולמה לשים לב ותדעי את איך להוביל את הקשר לפי איך שאת רוצה!!!
זהו בעיקרון, עברה שנה והכל כבר נראה לי כל כך אחר ורחוק, ואני שוב מאוהבת וזה שונה לגמרי!!!
והזמן- באמת כל כך עוזר!!!!
לא שווה לרדוף אחרי גברים אם הם לא שווים את זה, מקווה שעזרתי ולא דיכאתי אותך יותר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שני23/06/2009לא, ממש לא דיכאת אותי... תודה באמת, על הכל...
אני חייבת להיות חזקה, ומשום מה הזכרונות הן רק ורודים ויפים, אבל צודקת זה מה שאני אעשה...
תודה תודה תודה לך על הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)