הצילוווו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הצילוווו
    דורין
    25/06/2009

שלום!
    אני בת 30 גרושה +ילדה בת 4, התגרשתי לפני שנתיים והכרתי בחור שהיינו ידידים טובים במשך שנה עד שהחלטתנו שאנחנו נמשכים אחד לשני והתחלנו לצאת, אחרי חודשיים הבחור החליט שהסטטוס שלי גדול עליו והוא לא יודע איך להתמודד למרות שהוא רוצה אותי מאוד הוא לא רוצה להשלות אותי ולהיות יחד במשך שנה ואז שייגמר, מה שקרה תוך כדי תקופת הידידות שלנו הגרוש שלי רצה לחזור אלי ושננסה להיות יחד, ניסינו במשך שבועיים אבל הראש שלי היה בידיד ולא נתתי 100 אחוז מעצמי לגרוש,ונפרדנו בינתיים הייתי עם הידיד והחלטנו שננסה להיות יחד ואחרי חודשיים נגמר והיה לי קשה מאוד היה לנו קשה מאוד להתנתק אחד מהשני למרות הקושי היה לנו נתק של שבועיים וחזרנולהיות בקשר יחד ולא יחד ולי קשה מאוד עם זה , הוא נורא אוהב אותי ורוצה אותי אבל הוא לא יודע מה לעשות עם הסטטוס, בזמן הזה הגרוש שלי שוב מנסה לחזור אלי ועירב את ההורים שלי ואמא שלי משכנעת אותי לנסות
    בגדול אני והידיד לא ביחד בפעול ויכולים לצאת עם מי שאנחנו רוצים אני מנסה להיות עם הגרוש אבל קשה לי כי אני חושבת על הידיד
    מה לעשות אני לא רוצה לפגוע
    אני יודעת שהגרוש שלי השתנה המון ואני יודעת שאני אהיה מאושרת איתו, אבל איך אני מנתקת את הידיד מהראש והלב. וחושבת על העתיד שלי ועל הבטחון שלי ושל הילדה שלי
    בבקשה תשבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילוווו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להשלים עם הסטטוס...

דורית כהן
    25/06/2009

דורין היקרה, אני חושבת שהידיד הזה לא סתם הגיע לחייך עכשיו, ואולי יש לו תפקיד - לעזור לך להיעשות עצמאית ובלתי תלוייה...
    כי התוצאה הטבעית של היותו בחיים שלך עכשו היא שאת לא יכולה לחזור רגשית אל הגרוש שלך. מצד שני השכל אומר לך "... וחושבת על העתיד שלי ועל הבטחון שלי ושל הילדה שלי", כמו שכתבת. אני חושבת שעדיין מוקדם מדי לחזור לגרוש שלך, הלב שלך מאותת לך שזה לא נכון עבורך, לפחות עכשו. עבדי חזק בכיוון של להפוך לעצמאית ולקבל את עצמך כאמא חד הורית, לקבל את ה"סטטוס" הזה שנראה שהוא מפריע לך ואת לא רוצה להישאר בו, לא נוח לך שם... ככל שאת תצליחי לקבל את עצמך בסטטוס הזה - ולהשלים רגשית איתו (מה שנראה שקשה גם לך וגם להורים שלך, שלוחצים עליך לחזור לגרוש) כך יהיה לך יותר קל לקבל החלטות ולבנות קשרים אמיתיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו