איך לגרום לבעל לתת תשומת לב?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך לגרום לבעל לתת תשומת לב?
    א
    26/06/2009

בס"ד

שלום
    חשוב לי לתת רקע לפני השאלות שלי
    בת 27 נשואה 4 שנים +ילד בן שנה וארבע בהריון חודש שישי.רוצה אך לא עובדת לא לומדת פשוט בבית.
    נשואה לאדם מקסים אך לא מושלם.הוא אדיש .איש של עבודה בית.מתייחס אלייי בכבוד.
    אבל לא עושה אותי 'מלכה'
    הבדל של 7 שנים בנינו. אף פעם לא קנה לי מתנה .לא יזם הפתעה .לא יוזם בכלל .הרבה מריבות בנושא ותשובתו אני לא יודע איך עוששים את זה אני לא טיפוס כזה אני טמבל.כשאני מסבירה לו מה אני מצפה בדיוק הוא מבטיח לשנות את הדבר אך לא עושה כלום.
    חוץ מיחסי אישות
    שזה התשומת לב היחידה שאני מקבלת ממנו שדרך אגב אנחנו מקיימים יחסים בצורה הסטנדרטית ביותר,פתוחה להצעות אך עם זאת ניסינו משהו שונה ומאוד נהנינו אך למחרת זה גורם לי להרגיש פרוץ מידי אני לא מוצאת א ת ההגדרה הנכונה,זול וכו.בכללי טוב לי איתו אך אני זקוקה לכמה שיותר טיפים מבלי לחסוך בתווים.
    חשוב לי לציין שיש לי בטחון עצמי נמוך אך עם זאת אני מגדירה עצמי ניראת טוב.עם בגדים כמובן.
    תמיד יש את הפגמים שמזל שהבגד מסתיר.
    אז ככה..
    איך אני יכולה למשוך ממנו את מירב תשומת לב ?
    איך אני גורמת לו להשתגע אחריי שיימשך אליי מעבר ליחסם בלילה?
    איך אני גורמת לו לקום וליזום להפתיע לקנות לי משהו?
    איך אני גורמת לו לרצות ולרצות אותי כמו שאני כל הזמן מנסה לרצות ולשמח אותו?
    אני לא אוהבת לקחת דומא מאחרים אבל יש זוגות שהבעל יוזם הכל והוא זה שמפנק שמלטף והאשה מזה אדישה והוא עושה אותה ממש מלכה.

אני מעוניינת בטיפים שאני יכולה ליישם כבר.
    גם טיפים שקשורים ביחסי אישות יתקבלו בברכה
    אני כן ניראית מטופחת כשהוא בא הביתה ובלילה משתדלת לשים משהו מושך וכו
    בקיצור הבנתם אותי
    אני מחכה לתשובת המומחים וגם למי שירצה להגיב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוגמה אישית וחיזוקים חיוביים

דורית כהן
    28/06/2009

א יקרה, שאלת המון שאלות...קצת קשה לי עם הכיוון שלך - "איך לגרום לו"כלומר איך לשנות אותו.
    מה שאני יכולה להגיד הוא שדי קשה לאדם לשנות ממנהגיו.

דרך אחת היא ע"י דוגמה אישית, לעשות עבורו דברים שאת אוהבת שעושים לך.
    דרך אחרת, נוספת, היא ע"י חיזוקים חיוביים - כל פעם שהוא עושה משהו אפילו קטנטן בכיוון הנכון - להתפעל מכך, להחמיא לו, לשבח אותו בנוכחותו ואף בנוכחות אחרים. להרבה גברים מאוד חשובה הערכה והם יעשו הרבה כדי לזכות בה. הרגילי את עצמך לחלק לו שבחים כאשר הוא פועל בכיוון שטוב לך. זה לא מובן מאליו שהוא, עם חוסר ההרגלים שלו, יקנה לך ויפתיע אותך, כך שכל פעם שהוא יעשה משהו כזה - אפילו אם זה לא יהיה לגמרי לטעמך - שבחי אותו על היוזמה, ועשי זאת עם כל ההתכוונות, ללא ציניות, ללא המעטה.

מעבר לשני הדברים הללו - אני מבינה את הצורך שלך בתשומת לב ובפינוקים, אבל אני מציעה לך להתחיל לחפש בו את הדברים הטובים שיש בו, ולא את מה שחסר. נסי במשך יום אחד לקלוט ולציין לעצמך רק את הדברים הטובים שאת מוצאת בו, סתם בתור תרגיל מחשבתי, ותספרי לנו לאן זה לוקח אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו