זוגיות שמתפוררת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות שמתפוררת
    aaa
    24/08/2007

שלום לך אני יוצאת אם בן זוג זה 5 שנים אני גרושה פלוס 2 והוא לבד מבוגר ממני ב15 שנה הזוגיות עצמה בסדר מתחילים הויכוחים כשהוא דורש שלא אהייה אם ביתי בת ה12 אלא אפנה לו זמן בכל מצב הוא עובד רוב שעות היום ומחכה שאני יבוא אליו אחרי שעות ההעבודה שלו ואינו בא אלי כלל או יוצר קשר חמים אם בנותיי אני כועסת על כך שלווה ממני כספים רבים ולא החזיר אנו גרים לחוד הוא מצידו אינו עוזר לי בכלום כשעשה תאונה לקחתי את הכסף של האבא שנפטר הוריש לבנות החיסכון היחיד ונתתי לו הבטיח שיחזיר הסכום עשר אלף לא ראיתי אגורה וכן כך הוציא ממני לשלם לו חשמל 800 שקל האמת לא ביקשתי אך ביקשתי יחס הוגן בכל טיול משותף שיצאנו אם הילדות כמשפחה רב איתי שהן מפריעות הילדות שלי בנות 12 ו18 הוא ממש מנסה לנתק אותי מהן ואף אומר לי איך לחנך אותן למיטב ידיעתי אף לא הסתדר אם ילדיו וצעק עלייהם המון היום אנחנו בשלב שנמאס לי ונפרדתי למרות שאני קשורה אליו יום יומי ואוהבת בו דברים מסויימים הפרידה קשה לי הוא התקשר ואמר לי מה מפריע לך ועוד לא הוצאתי מילה מפי אמר לי קודם כל תוציאי את הילדה הקטנה מהתחת שלך , למרות שכן הקדשתי לו ערבים רבים שבהם אני הייתי צריכה ללכת אליו ולשבת איתו כי הייה עייף מהעבודה בשנים הראשונות אף הצליח לנצל אותי לנקות את ביתו הפסקתי, אינו מזמין אותי לשום מקום ואומר לי את מרחיקה אותי כל הזמן אם הבת שלך יש לי ילדות שקטות ומקסימות שמתיחסות אליו בכבוד, חוץ מזה הקשר בינינו מבוסס על אמון בינינו נחמד וזורם אך רק אם אנחנו לבד ,אם אני רוצהל נסוע אם הילדות לבד לאיזה מקום הוא אומר שזה נחשב לבגידה אך לא מוציא אותנו לשום מקום יצאנו הפעם לנופש שהייה על חשבוני בלבד וגם הרס לנו אותו לעומת זאת הבן אדם מציע לי נישואים ומעבר ביחד איך אני יכולה ,נפרדתי וקשה ורע לי אך החלטתי לא לבטל את עצמי בשבילו ובנותי יקרות לי בכדי שיפגע בנו בדבריו שהן לא מחונכות וכו ,קשה לי להתנתק אחרי זמן כה רב אך איני מוכנה לקבל שליטה כזאת יש לי בית ואני מפרנסת יחידה ועושה הכל לבד הוא אומר שאני אובססית על בנותיי ובעצם זה לא נכון כי אם אובססית לא יוצאת ועוזבת אותן נתתי לו את כל הזמן הפנוי שיכולתי ממש הרגשתי שאני לקחתי את תפקיד הגבר ללכת אליו כי הוא עייף תמיד דאגתי לו כשעבד לשלוח אוכל ואף לפעמים שילדיו באו בישלתי להם ושלחתי לו הוא עצבני שנפרדתי מנו אך איך בן אדם שאיתי כמה שנים לא אומר לי שלום ברחוב מצד שני בוכה שהוא אוהב אותי והוא רוצה חיים משותפים אנא עזרו לי אני מבולבלת מהמצב מנסה להתגבר וקשה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות שמתפוררת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היתה זוגיות (???)

יהודית ברגמן
    25/08/2007

נברתי בין שורותיך, aaa יקרה, תחת השורות, מעליהן. חיפשתי מעט "זוגיות טובה" ולא מצאתי דבר. דומה שהתבטלת בפניו והוא דאג לנצל אותך ותו לא. הוא אולי צריך אותך כמנקה, מבשלת, מממנת, אולי סקס פה ושם... ממרחק - ולא כבת זוג. טוב עשית שנפרדת מיחסים הרסניים.
    אליו אסור לך לחזור, לטובתך ולטובת בנותיך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לזוגיות מתפוררת

aaa
    27/08/2007

נפרדתי ממנו הוא בא וביקש סליחה ואמר שמעתה יעזור לי שאביא חשבונות והוא ישלם לי כמו שעשיתי שכל כוונתו כנה והוא מחכה לעיתוי הנכון להציע לי נישואים ומצטער כי התצנהג כך בגלל לחצים שמופעלים עליו בעבודה ושהוא אוהב אותי מאד מה דעתך? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוגיות לא בריאה - ללא הדדיות

יהודית ברגמן
    27/08/2007

aaa יקרה!
    יש אנשים שיודעים נפלא את מלאכת המניפולציות על חלשים מהם ולהערכתי, בן הזוג ממנו נפרדת אחרי 5 שנות נרקיסיזם וניצול מצידו -לא ישנה עורו. את וודאי רוצה מאוד להאמין שבגלל 5 שנות לחצים שמופעלים עליו בעבודה - זו הסיבה לזילזול והניצול המתמשך שלו בך ומקווה שאם ואחרי חתימת חוזה נישואים - הוא ייהפך לאדם שונה - אני בספק רב מאוד! ואת דעתי כבר כתבתי במענה הקודם. אולי הוא קצת נבהל כשהרמת את הראש ונפרדת ממנו, ולכן ביקש סליחה - אבל ברגע שתיתרצי, הוא מהר מאוד יחזור לעצמו וכדאי שתבדקי את, מדוע את נזקקת כל כך להתמסר למי שלא מעריך אותך, ומקריבה בכך את הקשר הטוב שלך עם בנותייך.
    לסיכום: אל לך לשוב ולהתפתות. האמיני בעצמך, כי את ראויה ליותר! (המשיכי בבקשה לעדכן אותנו)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך ויום נעים אמשיך לעדכן

aaa
    27/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה

aaa
    05/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו