מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתגעגעת בלי סוףיפעת28/06/2009
לפני כשנתיים נפרדתי מאהבה האמתית הראשונה שלי שהחזיקה כ 7 שנים בערך.
נכון עברו כבר שנתיים וכל אחד המשיך לדרכו אך עדיין אני לא מפסיקה להתגעגע
יצאתי עם גברים אחרים ובאמת בניסיון להתחיל משהו חדש מבלי לעשות השוואות אחורה אך עדיין אני לא מפסיקה ותמיד יש לי את המחשבה של אולי ויש סיכוי לבצע קאמבק.
נפרדנו בטעם מר ורע אני הייתי ילדה ומאוד התבגרתי בשנתיים שחלפו אך הוא לא רוצה לשמוע ממני
אני יודעת בלב שלם שהוא אהב אותי אהבת אמת .
הייתי רוצה שהגלגל יחזור אחורה
מה עוד אפשר לעשות ? אני באמת חושבת שמגיע לי צ'אנס נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפעת יקרה
מאיה29/06/2009אם ניסית לאחרונה ליצור עמו קשר, והוא לא רוצה לשמוע ממך.. אין טעם לנסות. לא היית רוצה שיהיה איתך מתוך הכרח וכפיה וכי לא נעים לו אז הוא איתך, נכון? היית רוצה ואני בטוחה שאת גם מאמינה- שמגיע לך בן זוג שיאהב אותך ויהיה איתך כי נוח לו ונעים לו ולא כי הוא בא לרצות אותך. מה גם שבמהרה לא תרגישי את אהבתו הכנה, וזה יהיה כואב הרבה יותר מלקבל דחיה.
אם ניסית לא ממש לאחרונה אלא בסמוך לפרידה והוא לא הסכים לחזור- אולי שווה לנסות היום, ממרחק שנתיים, שוב. אני הייתי פונה אליו במכתב. במכתב הייתי מעלה את השינויים שחלו בזמן הזה, את ההתבגרות, את התובנות ואת האהבה אליו שלא מרפה. הייתי גם מאפשרת לו זמן כדי לענות על זה, ומאפשרת לו מרחב. אף אחד לא רוצה להרגיש חנוק.במקרה הזה את חייבת לקבל דעתו, ואם הוא עדיין לא ירצה לחזור- ראי זאת כסיום סופי לפרשיה הזאת והמשיכי הלאה!
קשה לכתוב את זה, אבל באמת, אם ניסית לאחרונה והבחור רוצה להמשיך הלאה אבל לבד, אין מנוס- אלא להשאיר את זה מאחור, ולקבל את הפרידה הזאת עד סופה. אני בטוחה שהעובדה שאינך משלימה עם הפרידה- היא היא שגורמת לקשרים החדשים שניסית ליצור- לא לצלוח. במילים אחרות- אם תשלימי עם הפרידה, עם מה שהיה, ועם זה שאת היום אדם חדש ומחודש לקשר אמיתי ובריא- ותשימי הכל מאחור, את תבואי עם הזדמנות אמיתית לבחור חדש, ולא עם שרידים מהאהבה ההיא.
חישבי על הקשרים שניסית ליצור ותשאלי את עצמך בכנות האם הגעת אליהם מתוך השלמה עם הקשר ההוא הארוך, או מתוך אילוץ. ברגע שתגיעי שלמה, את גם תוכלי להרגיש התאהבות נוספת והאמיני לי - טובה יותר.
אני מאחלת לך הרבה בהצלחה ואני מקווה שהצלחתי לשפוך אור על אפשרויות נוספות בחייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)