לדורית,תגובתי לתגובתך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לדורית,תגובתי לתגובתך
    א
    29/06/2009

בס"ד
    בראש ובראשונה
    תודה רבה על ההתייחסות
    אני לא מושלמת אבל במקרה הזה אני אכן מבצעת כל יום את העצה הזאת במשך 4 שנים.
    אני מודה לאל שיש לי אותו במיוחד אחרי שאני מבקרת אצל חברות ורואה במי הן בחרו...
    אבל זה לא מספיק לי על אף שזה נשמע קוטרי לומר זאת.
    אני הספקתי להכיר את בעלי טוב מאוד את הטוב והפחות טוב.
    אני מחמיאה לו כל יום כמעט וומפנקת אותו באוכל מוכן ומראה לו כמה אני דואגת לו אם הוא מקבל שריטה או מכה בעבודה אני מראה רצינות ודאגה.ולעומת זאת אם לי יש משהו תלכי תבדקי בלי שום צומי
    אני טיפוס שבגלל העבר שלי ובגלל המקום ממנו אני באה ובו חונכחתי והורגגלתי ,זקוקה לחום למילה טובה לחיזוק תמיכה וכואני לא מסוגלת לסבול קרירות אני לא יכולה להסתפק בפחות.
    ואולי יש לי דימוי עצמי נמוך ואולי חוסר בטחון,יכול להיות אז מה?אם בן הזוג חולה חלילה או חסר במשהו אז אדרבא לדבר על זה ולעזור לבן הזוג לא?!
    אבל דיי אני מרגישה ממש מפגרת שאני כל הזמן במירוץ על מנת לרצות אותו
    כל יום.עד כה זה באמת היה מבלי לצפות חזרה אבל...כאילו...מה איתי? איפה ההדדיות שאמורה לבוא כמעט באופן אוטומטי...?אני זקוקה לזה במיוחד שאני בתקופה שאני מזה רגישה.
    בקיצור אני מרגישה שאני נעלמת וניבלעת ואותו אני כל הזמן מבליטה ביחסים שלנו.
    חשוב לי לציין שאני כבר חודש זקוקה לנעליים ומחכה שיציע לי ללכת לקנות או שיוציא לי כסף ויניח לי ביד ויאמר קחי תקני לך נעליים אני יודע שאת צריכה.(הוא מחזיק מזומן לא אני)
    ורק לפני יומיים זוג חברים הציעו לנו להצטרף לקנות לאשה נעליים ונסענו והיה סגור.כאילו על הדרך כן ניקנה לך נעליים אבל במיוחד אני לא יכול לזכור שאת צריכה.עד עכשיו הוא לא מדבר על הנעליים.
    גם יוםנישואים לפני שבועיים לא זכר ולפני שבוע היה יום נישואים לזוג חברים אחר שיצא למסעדה והוא הציע לי שנלך איתם על הדרך.גם זה לא יצא לפועל אבל אח"כ כבר לא הציע לי לחגוג במיוחד...
    בכל אופן אני לא חושבת שאפשר לכסות את כל הנושא בתגובה אחת ולכן אסיים בשאלה
    דוגמא אישית יש חיזוקים הוא מקבל כל הזמן
    מה בכל זאת יכול לעורר אותו לצבוט אותו שיתחיל טיפונת לזוז ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדורית,תגובתי לתגובתך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימי את עצמך במקום הראשון

שירית
    30/06/2009

קראתי את מה שכתבת וליבי ליבי איתך. מה שאני יכולה להציע לך זה שאת כל הדברים שהיית רוצה שבעלך יעשה עבורך ,עשי את לעצמך. שימי את עצמך במקום הראשון. ואותו במקום השני. את רוצה שיתייחס אלייך כמו מלכה? תתחילי להתנהג כמו מלכה! דאגי בראש ובראשונה לעצמך. צאי מהמקום הקורבני והמקריב הזה. אם יש לך משהו שאת רוצה לעשות והוא עבורך בלבד, אל תוותרי עליו. לדוגמא, מנוחת צהריים במקום לבשל עבורו ארוחה טריה לאותו יום. ואם תשאל השאלה למה אין אוכל התשובה תהיה , כי הייתי מאוד עייפה ורציתי לנוח. תעבירי לבעלך מסר מאוד ברור שאת עכשיו דואגת לעצמך כי את חשובה לעצמך.
    הפסיקי לקרקר סביבו בנסיונות לרצות אותו. הוא ממילא לא מעריך את זה ולוקח את זה כמובן מאליו.
    אל תנדנדי לו בקשר לצרכים שלך. הוא לא מבין על מה את מדברת. הוא יבין זאת היטיב כשתשני את התנהגותך. גברים לא מבינים מילים, הם מבינים מעשים. השינוי מתחיל קודם כל בתוכינו...
    בהצלחה יקירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל...

א
    30/06/2009

בס"ד

זה לעשות דווקא לעצמי .
    כי אני לא יכולה להחמיא לעצמי או ללטף או לתמוך או לעודד או לפנק את עצמי
    וגם לא להיות אוזן קשובה ולנהל מונולוג עם עצמי.למרות שעדיף לי כי כל אבל כלללל שיחה שלנו
    גם אם היא למטרה טובה הא מסתיימת ב5 דקות בויכוח כי הוא תמיד צודק (לדעתו)
    גם שיחה שאני מנסה לדבר איתו לב אל לב בלי עצבים ומנסה לומר לו מה אני מרגישה או מה עובר עליי
    אז הוא מגמד וממעיט את הדברים והבעיות כי גם כשישבעיות הוא מבחינתו "אין בעיות איזה בעיות את עושהדרמה מכל דבר.
    אין לי עם מי לדבר וטוב שמישה כמוך מגיבה זה עוזר לי.
    אני לא מדברת איתו יותר על דברים כי אין לי כוחלריב איתו אז אנ י כבר עמוסה וטעונה
    ואז הוא לא מבין איך "פתאום"ערב אחד וא ניכנס הביתה ואני כולי אש עליו מעצבים שמתמלאים בי במשך הזמן והיום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• א יקרה!

שירית
    30/06/2009

קשה ובלתי אפשרי במסגרת הפורום לתת מענה או פתרון. במיוחד כשמדובר במכלול בעיות הקשורות אחת בשניה.
    את זקוקה לעזרה מקצועית, על מנת להעלות את דימוייך ובטחונך העצמי. כמו כן גם הזוגיות שלך חייבת לקבל ייעוץ.
    מצטערת שאינני יכולה לייעץ משהו טוב יותר...
    חיזקי ואימצי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן הזוג האולטימטיבי

דורית כהן
    01/07/2009

א היקרה, קראתי את תגובותיך ואני מבינה עכשו קצת יותר.
    כאשר אנחנו מתחתנים, יש לנו ציפייה תמימה, אידיאליסטית, שבן הזוג שלנו יספק את כל הצרכים שלנו, מכל הסוגים - אהבה, פינוק, תשומת לב, רומנטיקה, סקס, כלכלה, עזרה בבית, תיקונים, תרבות, שיחות נפש. אבל אם נחשוב על כך בהגיון - כמעט אין בן אדם כה מושלם במציאות, ולרוב - בן הזוג שלנו יהיה מוצלח בחלק מן התכונות, בינוני באחרות וחלש בחלק מן התכונות.
    ההבנה שיש צרכים בחיים אותם נצטרך לקבל מבני אדם אחרים ולא מבן הזוג שלנו היא חלק מן ההתפכחות וההתבגרות.
    יחד עם זה כמו ששירית הציעה לך - חלק מן הבעיות בתקשורת ניתן לשפר ע"י ייעוץ זוגי אפילו קצר מועד, כי כל אחד מביא איתו מן הבית בו גדל סגנון התנהגויות ופתרון בעיות שלא תמיד מתאים לבן זוגו, ויש רפרטואר חדש אותו ניתן ללמוד תוך כדי ייעוץ זוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו