בגידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגידה
    אורית
    30/06/2009

היי לכולם, אני לא יודעת למה אני פה בעצם, אולי אני רק מחפשת לפרוק את העול שרובץ לי בלב. הסיפור שלי הוא ארוך וסבוך, ברוב פרטיו לא אוכל לשתף.
    אני בת 28 נשואה כמעט שנה. לאורך כל תקופת הנישואין הקצרה הייתה לי תחושה שבעלי בגד בי בחודשים שלפני הנישואין (אני חייבת לציין שלפני החתונה לא הרגשתי כך, פשוט לאחר החתונה פרטים מהפרשה החלו לעלות על פני השטח). בגלל שהחשדות שלי הלכו וגברו התחלתי באופן אובססיבי כמעט לחפש בכל פינה בבית ובחפציו האישיים של בעלי על מנת למצוא הוכחה. אם למישהו היה ספק, אז מצאתי אותה, והיא היתה חדה וברורה. התגלה לי שמה שחשבתי לבגידה הוא לא פחות ממערכת יחסים שלמה (לינה משותפת, בילויים ) שערכה קרוב לארבעה חודשים! זאת בתקופה שלא גרנו יחד. היא ידעה עלי ואפילו ראתה תמונות שלי. זה לא היה סטוץ, אולי עם סטוץ הייתי יכולה להתמודד, קשה לי המחשבה שהוא חיבק אותה, נישק אותה, ליטף אותה....אולי אפילו היתה שם אהבה. אני לא רוצה שהוא ידע שחיפשתי לו בדברים, אז אמרתי לו שזה מה שאני חושבת שקרה וביקשתי ממנו לאשר או להכחיש. הוא לא אישר ולא הכחיש. הוא אומר שזה לא משנה ושאני לא צריכה להתעסק בזה. מבחינתו זה מאוד פשוט לא להתעסק בזה. כאילו אני יכולה לשלוט במחשבות שלי.
    הפגיעה הגדולה ביותר היא זה שאני מרגישה מושפלת. אני מרגישה שכל פעם שהוא הסתכל לי בעינייםהוא חשב לעצמו.." מסכנה, היא לא יודעת כלום...". הוא היה איתה וחזר אלי.....הסתכל לי בעיניים והיה שלם עם עצמו.
    אני רוצה שהוא ידע שאני יודעת, שיבין שהוא נתפס, אני רוצה שהוא יתחנן לסליחה.....אני רוצה שהזמן יחזור אחורה, אולי היה עדיף אם לא הייתי יודעת כלום.
    פרט לזה, במהלך החיפושים שלי מצאתי עדויות לכך שבמהלך הקשר שלנו הוא בילה שבוע עם האקסית שלו...בבית שלה....כן, סקס והכל.
    אני פשוט מרגישה מטומטמת. האמנתי לו כשהוא אמר שלא היה שם כלום. .....למה הוא שמר את הדברים האלה, ועוד בבית שלי איפה שאני יכולה למצוא אותם....למה הוא השאיר עדויות?
    אני יודעת שהוא אוהב אותי ומבחינתו מה שהיה לפני הנישואין נשאר שם אבל בכל זאת....איך אני יכולה לבטוח בו שוב?
    יש עוד הרבה פרטים והרבה תחושות, אבל אני מרגישה שהעמסתי עליכם כבר יותר מידי.
    אשמח לשמוע חוות דעת או עצות. אני פשוט לא אובייקטיבית כלפי עצמי כרגע.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוגדנות

דורית כהן
    01/07/2009

אורית יקרה, צר לי מאוד על מה שגילית. אני מתארת לי מה שאת עוברת עכשו, נשואה טרייה.
    עלי להודות שמה שאת מתארת לא נשמע טוב כלל וכלל. מאוד יתכן שבעלך הטרי יש לו נטיות בוגדניות, אין לו גבולות משלו והוא מנצל הזדמנויות כדי לארגן לעצמו את החיים שלו מבלי להתחשב בזולתו.
    לדעתי על מנת שתדעי עם מי יש לך עסק ותוכלי להחליט אם מתאים לך להישאר איתו, עליכם לגשת לייעוץ, ושם לבחון את הבעייה הזו.
    מנסיוני, לפעמים זה קורה כי הגבר מרגיש כבול ע"י המחוייבות להתחתן, והבגידה היא אקט של לקיחת חופש ועצמאות, ואינה אומרת כלום על אהבתו אליך. אם זה כך - ניתן לשנות את דרגות החופש בתוך הנישואין שלכם כך שהוא ירגיש פחות כבול, ללא הצורך לבגוד.
    אבל אם יתברר שאת נותנת לו הרבה חופש (וזה יתברר אובייקטיבית, לא רק על פי מה שאת חושבת על עצמך) - ובכל זאת הוא זקוק למימוש יחסי מין ופרשיות מחוץ לנישואין - יש לך בעייה רצינית, ותצטרכי להחליט אם מתאים לך לחיות איתו עם הסיכוי שזה יקרה מידי פעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו