מה עושים?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה עושים?
    D123
    02/07/2009

שלום רב

אני פונה לעצה בפורום אחרי שכבר אין לי מושג איך להתמודד עם מה שקרה.
    בעלי ואני נשואים 6 שנים, נשואים רגילים עם עליות ומורדות, כמו כל זוג.
    לאחרונה התחלתי להרגיש שהוא מסתיר ממני דברים, הולך עם הנייד שלו לכל מקום (למרפסת, לשירותים!!) והתחלתי לבדוק אותו. לפני שבועיים מצאתי מייל ממנו למישהי שבו בוא כותב שהוא מתגעגע אליה, שהיא האישה מהאגדות ועוד מיני משפטים ופלירטוטים. היא החזירה לו מייל בחזרה גדוש במילים חמות ולסיום היא הוסיפה "נשיקה קטנה על השפתיים".
    כמובן שהתעמתתי מולו והראתי לו את המכתב והוא התחנן על נפשו והצטער והסביר את המייל כפלרטוט סתמי שלא אומר שום דבר, מעידה חד פעמית. הבחורה הזו עובדת משרד לידו.
    אני מרגישה שהעולם התמוטט, שאני לא מסוגלת לסמוך עליו יותר, שאני לא יודעת אם אני בכלל רוצה. יש לנו שני ילדים קטנים ובגלל זה הכל יותר מסובך.
    מאז הוא מנסה לחזור לשגרה לחיים רגילים אבל אני פשוט לא מסוגלת. לא מסוגלת לחשוב שאולי היה משהו בינהם מעבר להתכתבויות במייל, שאולי עוד יהיה.. ואפילו אם לא היה שום דבר מעבר למיילים, עדיין קשה לי להסתכל עליו, מבחינתי זו עדיין בגידה.
    מה עושים? איך להתמודד ולשקם את מערכת היחסים? או שלא?
    אשמח לעצה כמה שיותר מהר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים מלימון ?....לימונדה

יהודית ברגמן
    02/07/2009

D123 יקרה,
    תחושת איבוד האמון צורבת, לא מניחה לך כנבגדת וגם לא תניח כך סתם. לא נכון לחזור לסדר היום, לטאטא את התסכול תחת השטיח, כאילו דבר לא קרה, ולסמוך על הבטחה, אחרי משבר שכזה! עד שלא תנקו.. תחטטו ותבחנו יחד למה זה קרה. מה חסר. אולי הכניסה לשגרה המלחיצה ששחקה ובלעה את אהבתכם, אולי תחושת המובן מאליו שהתגברה עד זרות וניכור... מומלץ לעשות עבודה משותפת להשבת האמון ולא לוותר על שיקום למענכם ולמען הילדים. אם אתם עדיין אוהבים ובאמת רוצים להתקרב ולהתגבר, על שניכם מוטלת האחריות לשקם ולא רק עליו כצד הבוגד.
    אפשר לעבור את המשבר ואפילו לצאת מחוזקים ממנו באמצעות הצפה, תוך הקפדה על תקשורת בונה והקשבה, שקיפות ושיחות עומק שיבהירו לשניכם מה חסר בזוגיות ויתכן אף שבזכות המשבר העמוק תלמדו להכיר טוב יותר זה את זו. תוכלו לחזור לימי הזוהר של ההתחלה ואפילו לאהוב יותר.
    בעזרת יעוץ זוגי - תוכלו לצאת מחוזקים מהמשבר ולקבל כלים להעצים את הקשר הזוגי שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה

אמיר
    02/07/2009

ערב טוב אשמח לתת לך עצות אם תרצי לשמוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיתוף הקוראים בעצות

יהודית ברגמן
    03/07/2009

אמיר יקר, תודה על היענותך לעזור לאישה במצוקה אמיתית. אשמח אם תשתף גם את הגולשים האחרים מניסיונך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו