מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוהבת,לא אוהבת,למה כל הבילבול הזה?נטלי04/07/2009
אני בקשר עם מישהו כבר שנתיים, הוא יזיז קבוע ,יש ביננו משיכה מטורפת,אני מקיימת יחסים רק איתו והוא רק איתי אך לא בקשר רציני...(לא מתאים בזמן הזה לא לי ולא לו)
היו תקופות שחשבתי שאני מאוהבת בו ורוצה רק אותו אבל זה כל פעם התהפך והרגשתי שאני לא מאוהבת בו וזה היה סתם והכרתי עוד בנים .
היחסים ביננו די טובים,אך גם זה לפעמים מתהפך,פעם חוזרת עם חיוך ופעם בבאסה ..
החיוך בא מיזה שהיו צחוקים בפגישה והמשגל היה מדהים וסיפקנו אחד את השניה והבאסה באה מבנות אחרות שהוא מדבר איתן כשאנחנו בחוץ..
כל התקופה הזו הוא לא היה עם בנות חוץ ממני, והוא תמיד כנה איתי ולא אחד שמספר סיפורים,זה מה שאני אוהבת בו. אבל בזמן האחרון שאני רואה אותו מדבר עם בנות ואומר להן דברים כמו:וואי מלא זמן לא התראינו,מה קורה איתך,מה המספר, אני ידבר איתך מאמי, נהיה בקשר, זה גורם לי לקנאה גדולה והרגשה של עצב ואני לא מבינה למה, כרגע,נכון להיום אני לא מרגישה אהבה אליו,למרות שמכל הבחינות אנחנו די מתאימים והולך ביננו די טוב היחסים וכל זה גורם לי לבלבול מאוד גדול.אני כ"כ מתעצבנת בפנים כשהוא פוגש ברחוב בנות ומדבר איתך על זה שהן ישמרו על קשר או על שיחה בטלפון עם מישהי ולא יודעת מה יקרה בינהם כשהם יתחילו לשמור על קשר,אני לא רוצה שהוא יכיר אחרות ויקיים יחסים גם איתן. אני כל הזמן אומרת לעצמי "אני לא מאוהבת בו,צאי מיזה" אבל העצב עדיין נשאר...
אולי גפ כל העניין הזה שאני מאוד רגילה אליו ואף פעם לא היתה לי מערכת יחסים עם מישהו שנתיים וכל מה שקרה ביננו.. אבל בכל זאת, הבילבול לא פוסק ..
בבקשה תעייצו לי, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז ככה
שם05/07/2009טוב תמיד טענתי שכולנו פשוט חווים אותם דברים רק בזמנים אחרים ועם אנשים אחרים- וזה רק מחזק את מה שחשבתי עד היום...
קרה לי, מה זה קרה יותר נכון קורה... סיפור די דומה.. גם בערך אותו זמן. אף פעם לא ידעתי איך להגדיר את זה ואיך יש סוגים כאלה של קשרים אבל זה משהו שא יאפשר להסביר אם אתה לא בתוך זה..זה נראה לי יותר חזק מקשר נורמלי זה משהו אחר.... אין כבר משהו שהוא רגיל וסתמי תמיד זה יהיה מרגש מחדש.. אוקי בכל מקרה קרה לי אותו הדבר שהיה קשה לי שהוא מדבר עם בנות ככה וכל המסביב...האמת שהחלטנו שאנחנו לא עם אחרים אבל בכל זאת כן קרה מקרים והוא דיבר וחיבק וכן זה לקנא לגמרי ורבתי איתו על זה..והאו לא הבין בכלל .ואני אגיד לך את האמת גם אני חשבתי שנאי לא אוהבת מזה חשבתי? בטוחה... וגם היתי שלמה והאמנתי לעצמי במשך הרבה זמן...עד שזה התקלקל ואז גם ניגמר יום אחד...ואז את מקבלת את הבום! את אוהבת אותו..את תביני את זה עם הזמן, אמרתי בדיוק כמוך. וברגע שמאבדים פתאום המציאות יוצאת לעולם. (ככה אני חושבת)
בכל מקרה, תכלס, יש לך 2 אפשרויות אן שאת ממשיכה לזרום עם זה כי זה באמת כיף בסופו של דבר ואת רגילה שזה הוא וכיף לך וטוב לך עם זה...גם לו .. אבל את מוכנה לזה שאת תצטרכי להתנתק רגשית יום אחד וזה ממש ממש ממש לא יהיה קל...באמת...זה לא חשוב מה נראה לך כרגע
או שהאפשרות השניה שלך זה באמת לבוא ולהגיד לו שמע- מפריע לי תכלס שאתה עם אחרות מסתכל מדבר רוצה להכיר וכאלה... אני איתך באמת רוצה להיות- מתאים לך כן- או......שלא
עכשיו זה נורא קל להגיד תעשי את זה ו זה יכול לקחת לשני מצבים וזה או לפה או לפה... אבל זה עדיף.
בכל מקרה באמת שאת חייבת לשבת עם עצמך ולהבין שזה לא סתם וזה כמו שאנשים יגידו לך אה מה בעיה שטויות אני מפסיק מחר לעשן אם אני רוצה, זין- הם מכורים רצח..אותו הדבר..זה לא קל לעזוב את זה ביום אחד. באמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אוהבת אבל מקנאה
יהודית ברגמן05/07/2009נטלי יקרה,
אני מסכימה עם "שם". דומה שכרגע אתם סתם נהנים זה מזו ממיניות מעולה ופתיחות, אבל אין במערכת היחסים שלכם אהבה. ומצידו חסר כבוד, אם מפלרטט וקובע עם אחרות כשאת לצידו. את יכולה להמשיך סתם להינות מהיזיזות איתו, אבל קחי בחשבון את הסכנה שאת תסֳחפי רגשית ובסופו של דבר תיפָגעי, כי את רגישה ומקנאה וכנראה שהוא לא יסתפק באישה אחת, לעולם.
האם את בנוייה ומסתפקת באמת בהכתבת מערכת יחסים פתוחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליהודית
נטלי05/07/2009הרשי לי לתקן אותך, את טועה בגדול, הדבר החשוב ביותר אצלו זה שהוא מכבד בחורה, הוא בחיים לא יזלזל במישהי ,הוא אף פעם לא השפיל אותי , הוא תמיד התייחס אליי בהתאם , אבל דיברנו על זה כבר שאם אחד מאיתנו יצא עם מישהו אחר זה לא יהיה אמור להפריע לנו, ולא לקנא, (אז זהו שאני בתוכי כן מקנאה, אני יודעת שהוא לא מאוהב בי, הוא נמשך אליי ומכבד אותי,מאוד!, למרות שמבחינת אמא שלו אני כבר הכלה שלה חח )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתנצלת על הטעות
יהודית ברגמן05/07/2009נטלי יקרה, אני שמחה בשבילך ויחד עם זאת, מזמינה אותך להסתכל שוב ולבחון אם אכן נכון וטבעי עבורך להסתפק במערכת יחסים פתוחה שכזו לאורך זמן כשלכאורה מוסכם שאינה מחייבת ונטולת רגש וקינאה. כי אם השכלתי לקרוא בין השורות, מאוד קשה לך עם הויתור.
טוב לך איתו ויחסיכם מספקים, אבל שניכם לא ממש אוהבים. צר לי, אבל אני צופה שהמצב שעשוי להיגרם בעתיד בגלל הקנאה הוא שתנסי למסד את היחסים למרות שאינכם אוהבים וזאת בכדי לשמור אותו לך בלבד. ולכן את צריכה להחליט מה את עושה. אם את לא מסוגלת "לסבול" את זה שהוא מדבר עם אחרות ומתוך ידיעה שאת לא אוהבת אותו ולא מתכוונת לקשר יותר עמוק ומשמעותי – רצוי שתיפרדו עכשיו לפני שתתקשרי ויהיה לך קשה יותר לנתק את הקשר. כי לעולם הוא לא יהיה "מגרש המשחקים הפרטי שלך"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)