קנאה מוצדקת?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קנאה מוצדקת?
    ליאת
    06/07/2009

יש לי חבר כשנה וחצי לא מזמן גיליתי שהוא משקר לי לגבי מישהי שעובדת איתו שכל הזמן התחילה איתו ונגעה בו באופן דיי ברור. הוא נהג לספר לי עליה כל הזמן ועל מה שהיא עושה בכל פעם שהוא עשה את זה הייתי בוכה ונפגעת והוא היה ממשיך. לא מזמן גיליתי במקרה, שהוא הסיע אותה לאיזשהו מקום שהיא הייתה צריכה ללכת אליו. חיכה איתה והסיע אותה חזרה לביתה בזמן שהוא סיפר לי שהוא יוצא עם חבר שלו.

נפגעתי מאוד עד כדי כך שהיה לי התקף חרדה והיסטריה הוא התחנן שאני אסלח לו נשבע לי שלא עשה איתה כלום ושזה סתם היה בשביל להרים לעצמו את האגו.

הדבר מאוד עירער אותי ונשבר האמון שהיה לי בו ובמערת יחסים שלנו.

גם כשאנחנו הולכים ברחוב. הוא נורא עסוק בסביבה, בבחורות. כאילו מחפש.

הוא כל הזמן מספר לי על בנות שמתחילות איתו וכשאנחנו הולכים ברחוב אז על בנות שמסתכלות עליו ומעיר הערות על המראה שלהן וכדומה. גם כן כשאני לא איתו הוא נוהג לפלרטט עם בנות שמתחילות איתו. יצא לי כמה פעמים לשמוע את זאת תוך כדי שיחת טלפון איתו או מהחברים שלו וממנו בעצמו. למרות שלעיתים הוא טוען שהוא פלרטטן ולעיתים הוא טוען שלא. מתי שמתאים לו.

יש לציין שאני החברה שראשונה שלו. ושלא היה לו ניסיון קודם לפני. הוא היה שמן והרזה המון ואומר שמפריע לו שאני עושה פרצופים וכועסת במקום לפרגן ושזה מוריד לו את הביטחון כשאני "יורדת" על הבנות שמתחילות איתו ומסתכלות עליו.

מאוד מפריע לי העניין, אני לא סומכת עליו יותר. יש לציין גם שלפני המקרה עם הבחורה לא היה חוסר אמון בכלל ולא קנאה בממדים שכאלו. אני לא יודעת איך להתמודד עם זה ומה לעשות בנוגע לקשר שלנו. זה מאוד פוגע בביטחון העצמי שלי. אשמח לתגובות, תודה. ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאה מוצדקת?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוך חולשה וקנאה קשה לפרגן

יהודית ברגמן
    06/07/2009

ליאת יקרה,
    לא ציינת דבר לגבי טיב הקשר ביניכם, אם יש אהבה, אם יש תשוקה, כמה זמן אתם חברים, כמה הקשר הזה חשוב לך. מה שברור הוא שחברך צמא לחיזוקים וחיזורים בעקבות השינוי החיצוני שהתחולל בו. מילד שמן ודחוי הפך לבחור נאה ומחוזר. חשוב לו לבחון את גבריותו בסביבה. זה שלב שאולי הוא צריך לעבור, הוא מסוחרר מהצלחתו, רואה את עצמו ולא רואה ומתחשב בך. תפרגני לו ותחמיאי לו כשתחושי שמגיע לו ואל תפצחי במלחמה ופרצי קנאה מרחיקים. ושתפי אותו בתחושותיך. יתכן שאם תציעי הפסקה ביחסים לבחינת אהבתו ונאמנותו - תקבלי את התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליהודית

ליאת
    07/07/2009

אנחנו כשנה וחצי יחד. יש לנו יחסים מאוד פתוחים ואינטימיים. אני יודעת שהוא אוהב אותי. אבל לפעמים שם את עצמו קודם. ובאגואיסטיות לא חושב על איך זה ישפיע עליי. אני לא יודעת אם הוא עושה את זה בכוונה או לא אבל הוא משתף אותי במחשבות מיניות שלו על אחרות. מפלרטט עם בנות שמתחילות איתו. וכשהוא לא. הוא מציג את זה כאילו עשה לי איזה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו