צריכה עצות לעניין דחוף!!!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריכה עצות לעניין דחוף!!!!!
    טלי
    06/07/2009

אנסה מאוד לקצר על אף שקשה
    גרושה פעמיים +4 ילדים משני אבות
    לפני חצי שנה נפרדתי בצורה קשה מגבר רווק בלי בן 60
    הסיבה לפרידה הייתה אי יכולתו להסתגל לילדיי או לחיי משפחה כלל ולחציי לגור יחד
    מה שלבסוף אכן קרה ונגמר רע
    בן אחד עזב את הבית לפני המעבר לגור יחד
    אני עזבתי מיוזמתי וזה היה טראומטי
    התחלתי עבודה חדשה וכולם ניסו ומנסים לעזור שלא אשקע
    היה ניסיון לחזרה בינינו שנגמר רע כי לא הייתי מוכנה לשמוע על זוגיות ללא מגורים משותפים
    הבנים שלי מתעבים אותו וכך כל מי שבסביבתי מאחר וסיפרתי הכל!!!!!כל מה שקרה בזוגיות
    הייתה גם אלימות כלפיי
    כל מי שבסביבתו מנסה למנוע שלא נחזור
    חשוב לציין שהוא עושה דבר מה שלאנשים מסויימים יכול להיראות כלא מוסרי על גבול הפלילי וגם את זה בזעמי הרב סיפרתי לכל מי שהיה מוכן לשמוע(מזה הוא לא יודע,הוא כן יודע שסיפרתי על כל שאר הדברים)
    יש לי מטפלת איתה אני נפגשת פעם בשבוע
    החלטתי שאתגבר על הצורך העז שלי לגור יחד ושלילדיי תהיה משפחה ושנהיה יחד כזוג אך נסתיר זאת כרגע מכולם כולל מילדיי
    אני יודעת וזה קשה אך זה מה יש שלגור יחד לעולם לא נגור ושעוד 12 שנה כשבני הקטן ייצא מן הבית נוכל לעשות זאת
    השאלה מה אתם חושבים על זה?
    אני אוהבת אותו מאוד שאי אפשר לדמיין ולא מסוגלת להיות עם אף אחד אחר
    הוא רוצה אותי גם במתכונת כזו
    אני מרגישה חרדה איומה מכך שאצטרך להסתיר מכולם את דבר הקשר
    בבקשה אל תקטלו אותי ושיגיב רק מי שיש לו משהו לעניין להגיד בבקשה
    אין לי שום כוונה להפגיש בינו לבין בניי שוב
    בבקשה תייעצו לי מה לעשות כי ניסיתי להיות בלעדיו רצוף כמעט שנה ואני סובלת בעוצמות שקשה להסביר
    יש בינינו משהו שהוא מאוד קרמתי בעיניי ואני פשוט לא מצליחה על אף כל הניסיונות להינתק ממנו רגשית
    אנא דעתכם ועצות אם כבר לחזור איך לצמצם נזקים ואיך להתמודד עם ה"עליהום" שיהיה כשיגלו בסופו של דבר כי אנחנו אכן יחד
    תודה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עצות לעניין דחוף!!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיניים עצומות לרווחה

יהודית ברגמן
    06/07/2009

טלי יקרה,
    הקשר איתו רע לך מכל זווית אפשרית ואת יו ד ע ת את זה. זה רע וצפוי שיגמר רק רע מאוד לך ולילדיך שאוהבים וחרדים לך. יחסיכם חולניים דוחים, מלאים שקרים מזימות ואלימות. את עד כדי כך חלשה ונואשת לקשר וזוגיות שמתעלמת מכל נורות האזהרה, פוגעת ומתעלמת בצורה חמורה מילדיך שאוהבים אותך ואת חשובה להם. את כנראה כל כך חלשה ונואשת לקשר עד שאת נכנסת בעיניים עצומות לרווחה תוך יצר הרסני וויתור על כל מה שחשוב לך, למשפחתך ולכל מי שחשוב לך. יש לך דפוס התנהגות לא בריא ביחסך לעצמך, ביחסים בכלל ובזוגיות. טפלי בזה בהמשך.
    תתחילי לדאוג לעצמך ולמשפחתך !
    איתו- זה בטוח לא ייגמר טוב !
    עזבי אותו לאלתר !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו