האם לשלוח הודעה בזמן הפסקה ביחסים?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם לשלוח הודעה בזמן הפסקה ביחסים?
    מוני
    06/07/2009

האם כדאי לשלוח הודעה בזמן הפסקה ביחסים ?
    אני אוהב אותה ממש ולא יודע איך הגענו לזה להפסקה הזו
    (תכלס אני כן יודע ......חוסר תשומת לב והמון שעות ולחץ בעבודה )
    ובא לי לשלוח איזה ברכה רומנטית שתבטא את רזי הלב
    או שהפסקה זה נטו הפסקה ? ( LAST NIGHT שלחתי SMS יפה מאוד והיא לא הגיבה )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללכת בעקבות הלב? האהבה מנצחת

יהודית ברגמן
    06/07/2009

מוני יקר,
    אותי ריגשת. וכמי שמאמינה ב"ללכת עם הלב", הפעם אני מהססת, משום שדומה שלא עשיתם כל שיחת הבהרה. שלא היתה תקשורת מלאה גם בפרידה ולכן הפרידה לא ברורה. התקשורת מאוד חשובה בזוגיות ופה יש מקום לשיפור. לא ציינת אם האהבה הדדית. אולי כדאי שתזמין אותה לשיחה רגועה כדי לבחון יחד את אופי ההפסקה. אולי אתה זקוק לזמן להשלים משימות שלאחריהן תהיה יותר פנוי לקשר איתה. אם את זה תבהיר לה ויהיה לה למה לצפות ותבין את המניעים - אולי תתרצה.
    שהרי הסיבה בגינה נפרדתם עדיין קיימת. בשלב זה דבר לא השתנה, ואין לך משהו חדש להציע לה, מלבד הסברים וכוונות. היא וודאי יודעת שאתה אוהב אבל קשה היה לה להאמין, כי לא הקדשת לה זמן. היא פגועה וכואבת וכנראה שגם לה לא ברור איך הגעתם לזה. בינתיים, כיוון שלא ענתה אתמול על מחווה שכבר ניסית לעשות בשליחת SMS רומנטי, כבד את השקט הזמני שהיא מבקשת. אלא אם תחליט שאתה יכול ורוצה לשנות ולהשתנות ולתת לה מעצמך יותר. כשיהיה לך משהו חדש לאמר ומה להבטיח לה, פנה אליה ונסה לשכנע אותה בכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו