מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם לשלוח הודעה בזמן הפסקה ביחסים?מוני06/07/2009
האם כדאי לשלוח הודעה בזמן הפסקה ביחסים ?
אני אוהב אותה ממש ולא יודע איך הגענו לזה להפסקה הזו
(תכלס אני כן יודע ......חוסר תשומת לב והמון שעות ולחץ בעבודה )
ובא לי לשלוח איזה ברכה רומנטית שתבטא את רזי הלב
או שהפסקה זה נטו הפסקה ? ( LAST NIGHT שלחתי SMS יפה מאוד והיא לא הגיבה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללכת בעקבות הלב? האהבה מנצחת
יהודית ברגמן06/07/2009מוני יקר,
אותי ריגשת. וכמי שמאמינה ב"ללכת עם הלב", הפעם אני מהססת, משום שדומה שלא עשיתם כל שיחת הבהרה. שלא היתה תקשורת מלאה גם בפרידה ולכן הפרידה לא ברורה. התקשורת מאוד חשובה בזוגיות ופה יש מקום לשיפור. לא ציינת אם האהבה הדדית. אולי כדאי שתזמין אותה לשיחה רגועה כדי לבחון יחד את אופי ההפסקה. אולי אתה זקוק לזמן להשלים משימות שלאחריהן תהיה יותר פנוי לקשר איתה. אם את זה תבהיר לה ויהיה לה למה לצפות ותבין את המניעים - אולי תתרצה.
שהרי הסיבה בגינה נפרדתם עדיין קיימת. בשלב זה דבר לא השתנה, ואין לך משהו חדש להציע לה, מלבד הסברים וכוונות. היא וודאי יודעת שאתה אוהב אבל קשה היה לה להאמין, כי לא הקדשת לה זמן. היא פגועה וכואבת וכנראה שגם לה לא ברור איך הגעתם לזה. בינתיים, כיוון שלא ענתה אתמול על מחווה שכבר ניסית לעשות בשליחת SMS רומנטי, כבד את השקט הזמני שהיא מבקשת. אלא אם תחליט שאתה יכול ורוצה לשנות ולהשתנות ולתת לה מעצמך יותר. כשיהיה לך משהו חדש לאמר ומה להבטיח לה, פנה אליה ונסה לשכנע אותה בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)