לא יודע מה לעשות...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • לא יודע מה לעשות...
    בן 26
    26/08/2007

    אני בן 26 וחברה שלי בת 21 .
    אנחנו יוצאים כבר שנתיים פלוס, בהתחלה הכל היה מצויין והכל הלך כמו שצריך.
    היום אני מרגיש שאני לא רוצה לחיות איתה את חיי ולא רוצה להמשיך בקשר איתה.
    אני תמיד מרגיש שאני נמצא בכוח במערכת יחסים הזאת, אני גם יציין שהיא באה ממשפחה הרוסה ואני ממשפחה רגילה לחלוטין ומשפחתה בכלל לא מבוססת וזה מפריע לי נורא, בנוסף כל פעם שאני אצלה אני פשוט לא סובל את ההערות של אמא שלה מדי פעם, זה מציק לי נורא.
    ניסתי להיפרד ממנה מספר פעמים והיא ביקשה עוד הזדמנות למרות שהיא לא עשתה כלום בעצם, זאת פשוט הרגשה שאני והיא זה לא זה, כל פעם שאני מכיר בחורה נחמדה אני מתבאס שחברה שלי לא כמוה. אני לא נמשך אליה כמו בעבר. היא לא מוכנה לקבל פרידה, ואומרת לי שהיא לא יודעת מה היא תעשה בלעדיי, ואני מרגיש שאני נשאר איתה רק כי אני מפחד מהתגובה שלה, אני לא רוצה למשוך את זה יותר, אני רוצה להתחתן ולהקים משפחה ורוצה שגם היא תהיה מאושרת בחייה אבל לא רוצה לעשות את זה ביחד איתה, לא רוצה להמשיך את הקשר כי חתונה מכאן לא תצמח,הזמן עובר והפרידה לא נעשית יותר קלה אני מקווה שתבין אותי ותניח לקשר שלנו.
    אני אוהב אותה נורא ולא רוצה שהיא תיפגע, אבל רוצה נלך לשני דרכים נפרדות.
    לא יודע כבר מה להגיד לה שתניח לזה ותעבור הלאה.
    אני כבר לא יודע למה היא מסכימה להיות עם כבר שלא רוצה אותה אולי כי היא בחורה חסרת ביטחון עצמי .
    אני כבר חושב אולי לשקר לה שבגדתי בה למרות שזה לא נכון, והיא תחליט שהיא לא רוצה אותי.
    היא אוהבת אותי נורא, וקשה לי לשמוע אותה בוכה.
    מקווה מאוד שתערו לי...

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע מה לעשות...

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • רוצה להפרד ולא יודע איך...

    יהודית ברגמן
    26/08/2007

    בחור חביב!
    אתה כן יודע מה לעשות. אתה רוצה להפרד ממנה , אך לא יודע איך לבשר לה זאת מבלי לפגוע בה, ודוחה את הקץ. אתה אוהב אותה, אבל לא מספיק בכדי להקים אִתה משפחה ואת זה אתה חייב לאמר לה בדרך הכי כנה וישרה, שהיא וודאי יותר פשוטה ונכונה מהתחמקות או מזו שהצעת. לשקר ולספר על בגידה עשוי לשבור אותה ולפגוע בה יותר מכל - וזו בטח לא כוונתך. תסביר לה בעדינות בשיחה גלויה וישרה באותה בהירות בה הצגת את עמדתך פה ותאחל לה ולך שתמצאו בני זוג מתאימים - אִתם תהיו מאושרים יותר.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו