מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בודדותנינה09/07/2009
היי אני בת 32 רווקה , עובדת ונסודרת יחסית בחיים , אני מטבעי אדם קצת רציני , אמנם אני אוהבתלצחוק ולעשות חיים ובמיוחד אם אני נמצאת עם אנשים שכן גורמים לי להרגיש טוב ולחייך , אמנם אני מרגישה שאני לא יודעת לליצור אווירה כזו של כיפ ושמחה אמנם אני לא יושבת עצובה אך לא מסוג האנשים הפופלרים והמצחיקים , אני אמנם הנאדם מאוד רגיש אכפתי וגם תומכת וכך נהגתי עם חברותיי כל השנים , היום אני מרגישה לבד ממש לבד , בא לי לצאת אז אני לא מוצרת אף אחד לא חברה וגם כרגע אין חבר , ואלי בגלל זה גם מרגישה הבודדות והצורך להיות עם חברות , היה הרבה פעמים שהכרתי בנות ידשות תוך אירוע והיה כיף ונחמד ודיברנו על זה שניפגש ונצא ,אך בסוף שום דבר לא יצא לפועל , ואם אני לא יוזמת אז גם הן לא יוזמות , אמנם ניסיתי ליזום בעצמי אך זה לא ממש הלך
אני כל כך מרגישה בודדה מה עושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצאת- ולצאת מהבדידות
יהודית ברגמן12/07/2009נינה יקרה,
כדי לצאת מתחושה הבדידות שעשויה רק להתעצם אם תשבי בבית ותאפשרי לעצמך לשקוע ברחמים עצמיים, (הייאוש נעשה יותר נוח.. כמאמר השיר של חווה אלברשטיין) תרשמי לחוגים טיולים ופעילויות שמעניינות אותך, למקומות בילוי שמעניינים אותך, שם תמצאי חברים עם אותם תחומי עניין כשלך ורוב הסיכויים שהפעילויות והמפגשים יאפשרו קשר מעמיק יותר של חברויות. כי קשרים שטחיים מזדמנים שנוצרים באירועים בהם אין ממש עניין משותף, דינם להתפוגג ברגע שהאירוע תם ואי אפשר לצפות ליותר. כשתהיי עסוקה ופעילה, הרגשת הבדידות תסתלק, תקריני משהו מושך ושמח יותר ואנשים ידבקו בך. תהיי את האמיתית ואל תנסי להיות מי שאינך. מי שירצה בחברתך יבחר בך כפי שאת, רגישה, חייכנית ותומכת ולא בהכרח בליצנית של החבר'ה. תיזמי מפגשים. ואל תצפי שאחרים יזמו בשבילך, כי רוב האנשים באמת עסוקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודד ומעוניין להשיג בת זוג
פורד פרפקט21/07/2009היי נינה, גם אני מרגיש בודד ומעוניין להכיר. הייתי מאושפז בעבר, למדתי כתיבה ב"מנשר לאמנות" והיום אני באמצע כתיבת ספר מדע בדיוני. אבל זה לא מספיק, נמאס לי שלכל החברים שלי יש בת זוג (או בן זוג, במקרה של חבר טוב מאוד שלי). אני מוצא את עצמי הרבה ערבים לבד. יש בי הרבה מה לתת ויש בי הרבה מה להכיל, רק שאין למי. טוב, אם בא לך, צרי עמי קשר טלפוני או באימייל ונדבר.
פורד
077-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלפון ואימייל
פורד פרפקט21/07/2009077-9164858
052-475* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)