בעיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • בעיה
    מיקי
    11/07/2009

    שלום התגרשתי ליפני שנה ולא הייתי בקשר עם גרושתי כ8 חודשים(פגשתי את הילדה המשותפת לנו דרך הגן והייתי מחזיר אותה להורים שלה)יש לציין שהייתה ביננו אהבה גדולה ואמיתית תקופה קצרה לאחר הפרידה היא היכירה בחור והם עדיין בקשר לאחר כשמונה חודשים ישהנו לדבר על הילדה שלנו והרגשתי עדיין את האהבה ביננו ישלציין שגם מצידה בתקופה האחרונה אנחנו נפגשים ומדברים הרבה בסתר היא אומרת לי שהיא עדיין אוהבת אותי ואני יודע שאני אוהב אותה היא מספרת לי דברים על הקשר שלה כמה שהוא סתמי וכמה שזה לא משתווה למה שהיה ביננו היא אומרת לי שהיא רוצה לחזור אליי אבל יש בעיה המשפחה שלה ממש סולדת ממני והיא לא יכולה להתעמת איתם היא אנחנו כל פעם מחדשים את הקשר וכשזה מגיע לרגע האמת שצריך לפעול היא מקבלת רגליים קרות ואומרת שזהו ונמשיך הלאה לאחר כמה ימים או גג שבועיים זה שוב חוזר על עצמו ואנחנו מחדשים את הקשר מביעים רגשות עד ששוב היא נרתעת מצד אחד אני אוהב אותה והייתי רוצה לחזור אליה ומצד שני זה ממש לא טוב לי הקשר הזה איתה אם הוא לא מתממש ואני אובד עצות אשמח לאחת כזאת מכם יש לציין שהיא לא ילדה קטנה היא בת שלושים ושש ולשנינו אלו נישואים שניים.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • האם להכנס לנישואים שלישיים עם הגרוש

    יהודית ברגמן
    12/07/2009

    מיקי יקר,
    גרושתך נקרעת בין האהבה לך לבין משפחתה שסולדת ממך. רב הנסתר על הגלוי בדבריך. אם גם גרושתך אכן רוצה לשקול את החזרה למערכת זוגית אתך ולא לחזור על טעות נוספת, כדאי לכם ללכת לייעוץ זוגי כדי לבחון אם הדבר נכון לשניכם.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו