מריבות על סדר וניקיון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מריבות על סדר וניקיון
    גלית
    11/07/2009

שלום,
    אני בת 36 נשואה+2 בן 5 ובת שנה וחצי. בשנים האחרונות יש ביני ובין בעלי הרבה מריבות על ניקיון, סדר ובישולים.
    בעלי גדל בבית שבו האמא לא עבדה והכל היה מתוקתק, ריח של בישולים באוויר, ניקיון של בית מרקחת וכו'...
    הוא טוען שאני עצלנית ולא עושה מספיק בבית, מפריע לו מאוד שאין אוכל מבושל כל יום (אני מבשלת רק ביום שישי ,בשבת אוכלים בחוץ)
    גם לי נושא הניקיון והבלגן מפריע , אבל אני פחות פדנטית באופי שלי ממנו.
    אחה"צ שלנו נראה ככה:
    שנינו מגיעים הביתה מהעבודה בשעה 1700 , הוא מטפל בעיקר בילד הגדול (לוקח אותו לחברים, גן משחקים וכו'), אני עם הקטנה.
    בערב ארוחת ערב, מקלחות , סיפור - הילדים במיטה בתשע. (הקטנה מתעוררת חמש פעמים כל לילה, רק אני שומעת אותה...)
    הוא פונה לעיסוקיו-ספורט, טלויזיה
    אני מארגנת את הבית, עושה כביסות, כלים , עד עשר בערך.
    אין לי כוח לבשל ולעשות נקיון יסודי אחרי יום שלם על הרגליים.
    כבר שנה אין לי עוזרת (בעלי לא מוכן לתת מפתח וקשה מאוד למצוא עוזרת ליום שישי בבוקר).
    המשפחות שלנו גרות בעיר אחרת .
    אני צריכה עיצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מריבות על סדר וניקיון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתחלק במטלות/עוזרת

יהודית ברגמן
    12/07/2009

גלית יקרה,
    מתוך דבריך לא התרשמתי שאת עצלנית. שניכם אנשים עובדים וחוזרים הביתה באותה שעה, שניכם משקיעים בילדים ובנוסף, את בלבד ממשיכה את עבודות הבית עד שעת השינה שגם היא מופרעת מספר פעמים בלילה. אין לכם ברירה, אלא להתפשר על חלוקת מטלות הבית ביניכם במהלך השבוע, או בימי שישי החופשיים ומה שנכון יותר לשקט ולזוגיות – למצוא עוזרת טובה ואמינה שאפשר לסמוך ולתת לה מפתח, כדי שתוכלו שניכם לחזור לבית נקי ובשישי בבוקר לשניכם יתפנה זמן איכות לביחד שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו