על סף השיגעון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• על סף השיגעון
    סי
    27/08/2007

שלום!
    אני בת 26 נשואה כשנה ונמצאת בחודש שביעי הריון ראשון שמצליח מתוך שלוש (1 הפלה לפני החתונה 1 הריון חוץ רחמי), בעלי נשוי פעם שנייה ללא ילדים והוא גם הבכור במשפחה שלו שהתחתן ועומד להולד להם נכד ראשון אותו הדבר גם אצלי.אמא שלו מרגע ההודעה על ההריון לא הפסיקה להתלהב ברמות מטורפות חלקן טובות ונחמדות וחלקן פשוט מציקות לי כי אני מרגישה כאילו שאין לה גבולות (זה התינוק שלי) הבעיה היא שאני משתדלת לא להעיר לה כדי לא לפגוע ולכן אני משתפת את בעלי בעיניין רק הבעיה היא שהוא כבר לא יכול לשמוע את התלונות שלי בנושא והחליט "לפוצץ" את העיניין עד כדי שעירב את הוריו ואמר להם לא להיות איתי בקשר כמו שהיו עד עכשיו.
    למרות הפעולה שעשה הוא בעצמו נכנכס לעיניין ז"א הרחיק את עצמו ממני פתאום נותן לי הרגשה ששוב אני כאילו בן אדם זר ולא חלק ממנו ובקום שיגן עלי ויהיה לי לאוזן קשבת שיתמוך בי אני מרגישה שהוא מפנה לי את הגב ומגן על הוריו בלבד.
    כאשר הוא במצב של מריבה איתי הוא "יורה" מילים ומשפטים שננעצים בי כמו סכינים הוא מאוד פוגע בי ולא משנה מה אני עושה כדי שיפסיק זה לא קורה רק אחרי שהוא נרגע.
    חשוב לי לציין שהוא אהבת חיי ומאוד נלחמתי כדי להיות איתו ז"א לא ויתרתי על קשר איתו עד אשר הוא הבין שאני האחת בשבילו מכל הבחורות שהיו לו (נכון שזה נשמע לא טוב אבל זה על קצה המזלג)
    אני לא הכרחתי אותו באמת להיות איתי ולהתחתן איתי הכל היה ביוזמתו בסופו של דבר, אבל אני לא מבינה למה הוא מרשה לעצמו "לדרוך" עליי אני בטוחה וגם יודעת שאף אחת לא הייתה נשארת נשואה לבן אדם עם התנהגות כזו ומפריע לי שהוא כנראה בתת מודע שלו מנצל את העובדה שאני מתה עליו....רק חבל לי שכל זה יכול ביום אחד לעבור לי אם הוא ימשיך בהתנהגויות האלו בכל מריבה שתיהיה.
    בקיצור אני כבר דיי מיואשת מהעיניין ומפחדת שבסוף ייצא לי תינוק עם בעיה כי אין לי שקט אמיתי לאורך זמן בהריון זה אני כ"כ סובלת, לא יודעת כבר מה לעשות מפחדת להשתגע....
    מצטערת על האורך והסירבול - מקווה להבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על סף השיגעון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא צריך להשתגע. צריך לחשוב

יהודית ברגמן
    27/08/2007

סי יקרה!
    ההתרגשות של כל אחד מכם מובנת וברורה וגם חיבוק היתר של אימו טבעית. העמדת את בעלך במצב בלתי אפשרי בינך לבין הוריו וברור שבמצב כזה, גם יחסו אליך ישתנה לרעה! קחי את ההריון בקלות ובשמחה, תרגעי, תיהני ממנו, תסתכלו במראה כמה את יפה בהריון, ובעיקר דברי עם בעלך ועם הוריו בשקט ובהגיון ולא בנידנודים ובאיומים. בקשר לאימו - קבלי אותה כמו שהיא תוך שימת גבולות של מה את מוכנה ומה את לא וזאת בדרך מעודנת ומתחשבת. אם לך יש בעיות עם הוריו - תפתרי זאת את אִתם בשיחה ישירה ופתוחה מלב אל לב ועם הרבה כבוד אליהם, כי אחרי הכל הם הוריו ----> * ואל תנפחי לבעלך את הראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתלונן על החמות - לא בפני הבעל...

א
    29/08/2007

רציתי להוסיף הערה שאולי תעזור לך להבין את בעלך. אסור לגרום לגבר "לבחור" צדדים בין אשתו לאמא שלו. כמה שהוא אוהב את אשתו, אמא זאת אמא ואי אפשר לפגוע בה או לשמוע שמלכלכים עליה או פוגעים בה או מזלזלים בה. כשתהיי אמא תוכלי להבין זאת עוד יותר טוב. יותר מזה, גם אם בעלך מתלונן על אמא שלו - אל תצטרפי לתלונותיו כי כשהוא יפסיק לכעוס עליה הוא יזכור שאת היית נגדה והדבר יהיה לרעתך. לו מותר, כמו שלך מותר להתלונן על אמא שלך אך לבן הזוג אסור... ההפך, אמרי לו - אל תדבר ככה על אמא שלך, היא לא התכוונה... וכו'. מנסיוני הדבר גורם לבעלי לכבד אותי עוד יותר כשהוא רואה שאני מכבדת את אמא שלו. ברגע שאמרת לבעלך משהו "רע" על אמא שלו הכנסת אותו למקום בו עליו להיות קרוע בין שתיכן דבר שמאוד קשה ויכול להרוס זוגיות. המלצתי - תקני. אמרי לו שטעית בדברייך וכי הן נאמרו מתוך מצב רוח רע / חוסר מחשבה וכו' ולהבא אם את צריכה להתלונן על התנהגותה של חמותך עשי זאת בפני חברה אך לעולם לא בפני בנה - בעלך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו