מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשר רציני או לא?אני12/07/2009
התחלתי לצאת עם מישהו. הכרתי אותו חודשיים לפני שיצאנו בפעם הראשונה.
בדייט הראשון כבר שכבתי איתו.... אני ממש לא מתחרטת והיה ממש כיף וגם בדייט השני שכבנו.... קפצנו כמה שלבים קדימה מהר מדי ואני לא יודעת לאן הקשר הזה מוביל אם זה רציני או לא...
מבחינתי זה רציני ואני ממש רוצה, השאלה זה איך אני אדע אם הוא רציני גם כמוני....
בעיקרון אני ממש סומכת עליו ואני לא חושבת שהוא רק רוצה סקס אבל עדיין איך מדברים על דבר כזה מבלי להלחיץ אותו? איך להעלות את זה בשיחה? ומה להגיד?
רמזתי לו שיצאתי עם מישהו שרצה ממני רק סקס ואני לא רציתי אז לא המשכתי לצאת איתו.... אז אם הוא לא אמר על זה כלום אז אולי הוא יודע שאני רוצה קשר רציני ואם הוא לא היה רציני אז הוא היה אומר משהו, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר טרי
יהודית ברגמן13/07/2009אני יקרה,
את יכולה להבהיר לו שאינך מחפשת סטוצים, אבל מעבר לכך, יחסים זה דבר מתפתח ונבנה ולא אוסף הכרזות. להכרזות אין הרבה משמעות. לכן, גם אם שניכם רציניים, הקשר מאוד מאוד צעיר. תנו ליחסיכם לזרום וראו לאן מתפתח בלי למהר לשום מקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני30/07/2009טוב, מה שקרה זה שיצאנו 3 פעמים שבכולם שכבנו
בפעם הרביעית שיצאנו הוא אמר שהוא חייב לספר לי מה קורה איתו... שהייתה לו חברה לפני כמה חודשים והוא עדיין לא מפסיק לחשוב עליה, כמה שהוא רוצה להמשיך הלאה ולהתנתק ממנה הוא פשוט תקוע ולא מצליח לצאת מזה וזאת בעיה. ושזה לא הוגן עבורי שהוא יהיה איתי ויחשוב עליה, למרות שטוב לו איתי ושאני ממש נעימה ומתאימה לו. ואז התחבקנו הרבה והתנשקנו ואמרתי לו שאני רוצה קשר רציני ואני באמת לא רוצה להיות עם מישהו שחושב על מישהי אחרת שהוא איתי.... וביקשתי ממנו שנשכב בפעם האחרונה והוא לא רצה, כי הוא אמר שהוא ממש נמשך אליי ומת לעשות את זה אבל זה יצור מצב שנצא עם הרגשה לא נכונה....אבל עדיין הוא המשיך לנשק אותי וללטף אותי.
מה זה אומר??? הוא רצה סטוץ?? או שזה היה תירוץ שזה לא היה זה כי אני זאת לא ההיא? כי אם הוא היה רוצה סטוץ אז הוא כן היה שוכב איתי שוב....
בכל מקרה, מאז עברו כמעט שבועיים ודיברנו באינטרנט אתמול ואז הוא התחיל לשלוח לי רמיזות שהוא רוצה סקס ואמרתי לו שאני לא יודעת איך להגיב לזה... ומאז לא דיברנו...
מה דעתכם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבחור אומר לך
שירית30/07/2009באופן הכי ברור שהוא לא פנוי אלייך ריגשית והוא לא יכול לקיים איתך קשר רציני. עכשיו זו את שצריכה לבחור האם את עדיין רוצה להיות איתו בקשר מסוג אחר ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני30/07/2009זהו שמצד אחד הוא היה ממש טוב... אז הייתי רוצה...
מצד שני, אני אקשר אליו ואני אפתח אליו רגשות, אני בטוחה...
אז אולי עדיף שלא....
לא כרגע לפחות.... כי אני עדייין מבואסת שהוא אמר לי שלא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון אישי, יקירה, עדיף שלא!
שירית30/07/2009טיבעי לגמרי שתתבאסי. תאמיני שמגיע לך אחד שרוצה אותך לקשר אמיתי ותתנתקי ממנו. לטובתך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)