דחוף....אני לא יודעת מה לעשות .....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוף....אני לא יודעת מה לעשות .....
    לולי
    27/08/2007

היי....
    זאת הפעם הראשונה לי פהואני צריכה דחוף עזרה ..אז ככה
    יש לי חבר כבר7 חודשים והיו לנו מלא פרדות לא הגיונייות עקב מריבות
    אתמול בלילה ישנתי אצלו והיתקשרה מישהי ב2 לפנות בוקר ....לא ענינו לטלפון. בבוקר ביקשתי ממנו להיתקשר אליה ולהסביר לה שיש לו חברה ושלא תיתקשר אליו יותר כמו שהוא ביקש ממני לוותר על הידידים שלי והוא אמר בסדר אבל הבקשה שלי הייתה שזה יהיה לידי הוא לא הסכים כי הוא אמר שהוא לא רוצה לריב איתי אחרי השיחה אם היא תגיד משהו לא במקום עליו לי הוא נותן תחושה שהיה משהו והוא לא רוצה לספר לי אנחנו כבר הגענו למצב שהוא אומר לי אם את מתקשרת אליה אל תיתקשרי אליי ואני אמרתי לו שאם הוא לא עושה את מה שביקשתי שזה יהיה לידי אז שהוא לא יתקשר אליי אני רוצה לדעת מה לעשות ...שנינו קנאים מאוד בבקשה עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשדות וחוסר אמון הדדי-קינאה חמורה

יהודית ברגמן
    27/08/2007

לולי יקרה!
    עם קנאות כזו מעיקה וחונקת, חשדות וחוסר אמון שכזה - מה בכלל אתם עושים ביחד? לדעתי עליכם לעשות הפסקה ביחסים ביניכם לפני שתתישו זה את זה ושניכם צריכים לשקול אם אתם רוצים ויכולים להיות ביחד בצל הקנאה האובססיבית, כי סוג כזה של מתח ביחסים מצביע על כך ששניכם או לפחות אחד מכם אינו שלם באהבתו. נקו את האווירה/החשדות ואם אינכם מסוגלים - עדיף שתפרדו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו