מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף....אני לא יודעת מה לעשות .....לולי27/08/2007
היי....
זאת הפעם הראשונה לי פהואני צריכה דחוף עזרה ..אז ככה
יש לי חבר כבר7 חודשים והיו לנו מלא פרדות לא הגיונייות עקב מריבות
אתמול בלילה ישנתי אצלו והיתקשרה מישהי ב2 לפנות בוקר ....לא ענינו לטלפון. בבוקר ביקשתי ממנו להיתקשר אליה ולהסביר לה שיש לו חברה ושלא תיתקשר אליו יותר כמו שהוא ביקש ממני לוותר על הידידים שלי והוא אמר בסדר אבל הבקשה שלי הייתה שזה יהיה לידי הוא לא הסכים כי הוא אמר שהוא לא רוצה לריב איתי אחרי השיחה אם היא תגיד משהו לא במקום עליו לי הוא נותן תחושה שהיה משהו והוא לא רוצה לספר לי אנחנו כבר הגענו למצב שהוא אומר לי אם את מתקשרת אליה אל תיתקשרי אליי ואני אמרתי לו שאם הוא לא עושה את מה שביקשתי שזה יהיה לידי אז שהוא לא יתקשר אליי אני רוצה לדעת מה לעשות ...שנינו קנאים מאוד בבקשה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשדות וחוסר אמון הדדי-קינאה חמורה
יהודית ברגמן27/08/2007לולי יקרה!
עם קנאות כזו מעיקה וחונקת, חשדות וחוסר אמון שכזה - מה בכלל אתם עושים ביחד? לדעתי עליכם לעשות הפסקה ביחסים ביניכם לפני שתתישו זה את זה ושניכם צריכים לשקול אם אתם רוצים ויכולים להיות ביחד בצל הקנאה האובססיבית, כי סוג כזה של מתח ביחסים מצביע על כך ששניכם או לפחות אחד מכם אינו שלם באהבתו. נקו את האווירה/החשדות ואם אינכם מסוגלים - עדיף שתפרדו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)