חוסר אמון בבן זוג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר אמון בבן זוג
    מיכל
    13/07/2009

אני נמצאת בקשר טרי, בן חודשיים.הכרתי את בן זוגי בעבודה כבר לפני שנים והייתה לו חברה.בשנה האחרונה התקרבנו מאוד, בעיקר על בסיס משבר בזוגיות עם חברתו לשעבר ובכך שתמכתי בו וייעצתי לו כיצד לנהוג.במסגרת ההתקרבות התאהבתי בו וגם הוא מאוד התקרב אלי ופצחנו ברומן.לאחר נסיונות רבים לשקם את הזוגיות שהיה בה הוא החליט להפרד מחברתו על מנת להיות איתי, למרות שהיה מאוהב בה עד מעל לראש-אך היחס ממנה היה מזעזע. למרות החששות להכנס לקשר עם מישהו שבגד כל כך התאהבתי בו והוא טען כי חברתו לשעבר היא שהביאה אותו למצב הזה .בחודשיים האחרונים ניהלנו חיים משותפים לכל דבר אצלו בדירה ובילינו זמן רב ביחד.בעבודה אנחנו מסתירים את הקשר על מנת לא ליצור בעיות.אני אוהבת אותו ולו יש רגשות חזקים אלי וטוב לו איתי-אך הוא לא מאוהב בי(עדיין?) כפי שהיה מאוהב בחברה הקודמת שלו. אני טובה אליו ומפנקת אותו כל הזמן והוא מוקיר על כך ומציין שטוב לו איתי ומתכנן איתי מערכת ארוכת טווח.הסקס מצויין ויש שבועות שאנו שוכבים לפחות פעם ביום ומעבר לכך אני מעניקה לו הרבה פינוקים.לאחרונה גיליתי שבפעמיים שלא ישנו ביחד הוא יצר קשר עם בחורה אשר ידועה כאחת שעושים איתה מין מזדמן, אך בפועל הם לא נפגשו(פעם אחת הוא הציע לה לבוא אליו ופעם אחת הוא הלך אליה והיא לא הייתה בבית). אסור לי לחשוף את מקור המידע שלי והוא לא יודע שאני יודעת.כרגע אני מתלבטת בין מספר אפשרויות-להמשיך כרגיל להיות סבלנית ולקוות לכך שלא "ימעד" שוב וינסה להפגש עם הבחורה ההיא, לעמת אותו עם עצם הרעיון ובכך לקחת סיכון לחשוף את מקור המידע שהוא בעייתי, או לסיים את הקשר ברגע זה. מאוד קשה לי עם המחשבות על כך ועם העובדה שהוא לא מאוהב בי כמו בחברה הקודמת וייתכן וזה מביא לכך שמחפש איגושים אחרים.אנסה להאשר צנועה ולהעיד על עצמי כי אני מאוד טובה אל בן הזוג שלי ודואגת לו לכל דבר וייתכן ועשיתי לו יותר מדי טוב כך שלקח אותי כמובן מאליו.
    למרות שמדבור בקשר קצר מדובר בקשר מאוד עמוק ועצם העובדה שאנו עובדים ביחד יכולה מאוד להעיק לפי הדרך שבה אבחר לפעול. אני מאוד רוצה להיות איתו אך קשה להיות איתו כאשר אין לי בו הרבה אמון.
    חשוב לציין כי בעבר היה לי מקרה דומה-בחור שהתאהבנו כאשר עדיין היה בקשר עם חברה קודמת והוא נפרד ממנה בשבילי ולבוף בגד בי...תאמינו לי שאני לא מחפשת את הסיטואציות הללו ואני באמת מנסה לפעול במוסריות אבל כשאת בודדה ומישהו מחזר אלייך לפעמים אני נהיית חלשה.אשמח לשמוע עצה/דעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר אמון בבן זוג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוא תמיד ימעד

יואב
    14/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמרי על עצמך

דורית כהן
    14/07/2009

מיכל היקרה, ראשית, הקשר הוא מאוד קצר מועד וקשה לייעץ במצב כה בראשיתי.
    שנית, קצת מדאיגים אותי שלושה דברים שציינת:
    האחד - הבוגדנות שלו
    השני - האובססיביות שלו לגבי האקסית
    השלישי - הנטייה שלך לרצות, לפנק, לתת את עצמך ללא חשבון.
    נדמה לי שאת יודעת לנתח יפה את מצבך מולו, ומודעת לנקודות האלו.
    לדעתי, בטווח הארוך, אם תמשיכי להעניק את עצמך כמו היום, הוא עלול דווקא להתרחק. מאוד יתכן שמה שמושך אותו הוא דווקא האתגר להשיג מישהי שלא מתמסרת בקלות. אל תוותרי לו. הציבי לו דרישות שחשובות לך. היי אסרטיבית דוקא עכשו, לפני שאת מתקשרת אליו רגשית יותר ויותר. הוא פנה אלייך כי היה לו מאוד קל איתך ונוח, לעומת אהובתו הקודמת. גם עלול להיות מצב בו היא תקרא לו שוב והוא ירצה לחזור אליה, האקסית המיתולוגית שלו. לדעתי עלייך להיזהר ושלמור על עצמך בקשר הזה, והדרך היחידה היא ע"י שתדאגי לעצמך ותעמדי על שלך ללא ויתור וכניעה. את משדרת לו משהו מאוד כנוע, כאילו את תסלחי לו על כל דבר שיעשה כדי להמשיך ולהחזיק בו. זו טעות רצינית עם בחור כזה.
    אגב, יתכן שהדרך המתמסרת הזו שלך יכולה להתאים מאוד למישהו אחר, בעל תכונות אחרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו