מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ברברת שלא במקוםאולגה14/07/2009
שלום.
יש לי בקשה לקבלת עצה איך ניתן בצורה יפה ושקטה להעביר לחמתי את המסר מבלי לפגוע בה ומבלי לגרום להעלבויות או לשיחות שלא מובילות לשום מקום כי בעבר זה עזר למספר חודשים והברברת חוזרת .
הבעיה היא שחמתי מקשקשת ומספרת לכל מי שנמא בסביבתה על הנעשה אצלי בבית , ביקשתי שתפסיק , הבת שלה ביקשה שתפסיק אבל זה עוזר לזמן קצר .
אשתי טוענת שלה זה לא מפריע שאמא שלה מברברת , כאשר אני מבקש שלא תעביר מידע על מה שקורה אצלנו היא טוענת שהיא לא יודעת מה כן מותר ומה אסור להעביר .
בקיצור אני בדילמה , ללכת בשיחה קשה איתה ועם אשתי או ללכת בדרך אחרת שונה ואינני יודע איזו .
לי הברברת מפריעה ולדעתי זו הפרטיות שלי ואינני מסכים שכל מיני אנשים ידעו מה קורה אצלי בבית גם אם אני נוסע לחו"ל .
מה דעתכם עלי לעשות ואיך לפעול עם חמתי ועם אשתי בנושא הברברת .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריאה לכבד ולא לשתף זרים בפרטיותכם
יהודית ברגמן16/07/2009יואל יקר,
אתם כנראה בראש מעיניה של חמותך, היא דואגת לכם ולכן אתם הנושא לשיחותיה. אל תטיל את האחריות על אשתך שהשלימה עם זה. בנוסף, התייחסות לנושא הפרטיות הינה סובייקטיבית ואולי אשתך פחות פגועה וגם הבינה שאינה יכולה להיות אחראית על הפה של אמה. כיוון שלך זה כן מפריע, שוחח אָתה עם חמותך, אבל ברוח טובה מלב את לב בלי להיכנס לעימותים כי שיחה קשה סוגרת ורק משאירה טעם רע. שתף אותה ברצון שלך למדר ולא לשתף אותה בגלל שאתה קנאי לפרטיות שלך. שתף בהרגשה הלא טובה ואי הנוחות שאתה חש כשכל מה שקורה בביתכם וכל מה שאתה עושה חשוף ומדווח. הצג בפניה את כל התסריטים האפשריים באיבוד הפרטיות שלך/כם ותודיע שאם אכפת לה מכם, עליה לכבד את פרטיותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)