זוגיות לא טובה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות לא טובה
    שאול
    16/07/2009

אני בחור בשנות ה20 .היו לי בנות זוג בחיים אבל קשרים ארוכי טווח לא היו .
    שמתי לב לאחרונה כי אני יוצר קשרים ומה שקורה הוא כי בנות הזוג איתי בקשר ובהמשך מתגלה
    להם כי זה לא זה ויש משהו שמפריע להם .לא יודע מה מפריע אבל הן לא אומרות זאת .
    אני מבין שאני לא מתאים להם.אולם היא כן הייתה בקשר איתי ואני איתה .
    איך אפשר למנוע מצבים כאלה בעתיד ? למשל דוגמא אחרונה שהייתה היא שדיברתי עם חברה לעבודה בטלפון קרוב לשבועים ואחרי שבועים נפגשנו והיא אמרה לי שלא מתאים.
    מה עושים ואיך לא מגיעים למצבים כאלו ? זה מאוד חדש לי מצבים מוזרים ולא ברורים כאלה.
    אשמח לשמוע ולהשכיל מכם מנהלות הפורום.
    שבוע נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות לא טובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקבל פידבק

דורית כהן
    19/07/2009

שאול היקר, אני יכולה להציע לך להיעזר באחת מן הבחורות איתן היית בקשר על מנת לקבל ממנה פידבק.
    אתה יכול להסביר לה שאתה יוצר איתה קשר כי אתה זקוק לעזרה מסויימת ממנה. אמור לה מה שכתבת כאן ואמור לה שהיית מאוד שמח אילו יהא היתה מוכנה להיות איתך כנה ופתוחה, כי חשוב לך ללמוד משהו על עצמך - אולי משהו שאינך מודע אליו.
    נכון שיש מצב שהיא לא תסכים לעשות זאת, או אולי אם יש משהו לא נעים להגיד - היא תעדיף לא לומר זאת כדי לא לפגוע. אבל אולי אחת מן הבחורות הללו, אם תבקש טוב - תסכים לספר לך.
    כמובן שיש אפשרות שהכל בסדר גמור ופשוט עדיין לא מצאת את הבחורה שאתה הוא "כוס התה שלה". לפעמים צריך להתאמן הרבה מאוד ב"לקלוע לסל" ורק אחרי הרבה אימונים מצליחים להשחיל לטבעת ולקלוע...
    תראה, אני יכולה להציע תחומים שעליך לבדוק:
    התחום האסטטי - הופעה נאה, לבוש הולם, נקיון, ריחות טובים בכל המקומות בגוף, ריח פה.
    התחום ההתנהגותי - יכולת שיחה על נושאים מגוונים, הקשבה, נימוסים.
    התחום המיני - התחשבות באישה, אנרגיות מיניות - (גבוהות או נמוכות), ידע ונסיון בלנגוע באישה.
    התחום השכלי - הבנה, למידה, אינטלקט, התעניינות בתחומים שונים.
    התחום הרגשי - עד כנמה אתה מביע רגשות, מחזר, אומר מהם רגשותיך, קשוב וקולט את רגשותיה שלה.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקבל את דבריך-אשמח לתגובות בחורות

שאול
    20/07/2009

דורית מקבל מאוד את דבריך
    אני חושב שאני הולי מבין למה היא לא נענתה .
    יש לי זיפים שזה המראה החדש שלי,צעיר (:
    וכנראה זה מראה שלא מוצא חן בעיני,האם כאן מגיעה נק' שבה אני אמור לשנות את המראה לטובת
    הסכמת הצד השני כי יקבל אותי בהתאם אליו ?
    לא הגענו למצב אבסורדי בנק' זו ? אשמח לשמוע גם בחורות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כל אופנה מתאימה לכל אחד...

דורית כהן
    20/07/2009

שאול יקר, אני ממש לא חושבת שעליך לשנות את עצמך ואת מה שנכון עבורך על פי "כיוון הרוח הנושבת".
    מצד שני שווה לבדוק עד כמה כל אופנה מקובלת מתאימה ספציפית דווקא לך. לפעמים אופנת הזיפים לאנראית טוב על מישהו אחד ונראית מצויין על מישהו אחר. אם אתה מאוד שעיר, למשל, הזיפים מבליטים את השעירות. אם אתה מאוד לא שעיר - מיעוט הצמיחה ייראה אולי מגוחך. אני חושבת שאופנה זו מתאימה בעיקר לגבר הממוצע מבחינת כמות השיער בפנים. אבל - זו היא דעתי בנושא ואינני בטוחה שכולן יסכימו איתי.זה כמו שפעם חצאיות מיני היו באופנה, והתהלכו בהן גם בחורות נמוכות ושמנמנות וזה מאוד לא החמיא להן. אדם צריך לדעת מה הולם אותו במסגרת האופנה ומה לא, והדרך לברר זאת היא בעזרת פידבק מידידים אמיתיים שלא יחששו להגיד לך את האמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו