בוגד או לא?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בוגד או לא?
    מבולבלת
    16/07/2009

התחלתי לצאת עם מישהו לפני קצת פחות מ-3 חודשים. חודש ומשהו היינו נפגשים כל יום, ומעבירים יחד הרבה זמן, בעיקר בים. הוא לא מאלה שקונים פרחים או שוקולדים, אבל מפגין אהבה בחיבוקים ונשיקות נורא מעוררות. לפני חודש וקצת הוא נסע לחו"ל לארץ מולדתו, כי לאמו היה יום הולדת, וכדי לבקר חברים וכו'. לפני הנסיעה הוא הבהיר לי שהוא יהיה שם כחודש, ואני אמרתי לו שישאר שם כמה שירצה, מצידי אפילו יותר מחודש, העיקר שיסיים את ענייניו ויחזור ללא מחשבות של "אוף, לא הספקתי לעשות X ולא הספקתי לבקר את Y". הוא השאיר לי את מספר הטלפון שלו בחו"ל וניסיתי להתקשר אליו מספר פעמים, אבל לא יוצא לי...ולמרות שאף פעם לא התקשרתי למישהו בחו"ל, חיפשתי באינטרנט איך וגם ניסיתי עם קידומת ובלי - ובכל זאת לא יצא לי. בסוף הוא התקשר אליי ודיברנו, וככה היה כמה פעמים. פעם אפילו דיברנו איזה 20 דקות.
    בכל זאת, הוא נמצא רחוק ממני ולאורך זמן, ולמרות שהיה לנו סקס (יותר מידי) והייתה התחושה הזאת של אהבה, יש את התחושות האלה שלא נותנות לי לישון, שהוא בטח בוגד בי או היה לו איזה סטוץ הוא משהו. אני אדם נורא פרנואידי בכל מיני תחומים, וייתכן שאני סתם פרנואידית בתחום הזה ואין לי בכלל מה לדאוג והוא באמת לא בוגד ולא כלום. אבל מה אתם חושבים? אני באמת אשמח לשמוע קצת תגובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוגד או לא?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת יקרה!

שירית
    17/07/2009

חששותייך מובנים לגמרי והם נובעים מחוסר הביטחון שלך בקשר ובאותו בחור ,מכיוון ,שהקשר ביניכם עדיין בחיתוליו ועוד לא זכה להגדרה של קשר זוגי, הכולל בתוכו ערכים כמו בלעדיות ונאמנות. חבל שלא עשיתם תיאום ציפיות לפני שנסע, לפחות בנוגע לסקס עם אחרים.
    אני הייתי מנסה לבדוק איך הוא רואה את הקשר הזה. לפי התשובה שלו תתבהר לך התמונה- לכאן או לכאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו