מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעלי מגלה עניין במכוני ליווידנה17/07/2009
שלום,
אני נשואה 23 שנים נישואים טובים מאד. בעלי אוהב אותי מאד ולא מחסיר ממני דבר. גיליתי לפני כשנתיים שהוא התקשר למכוני ליווי. לטענתו הוא לא ביקר שם אלא רק התקשר. ברור לי שהוא משקר. מאז שוחחנו רבות ושיפרנו דברים רבים בזוגיות שלנו. הסקס ביננו נעשה טוב ותדיר. היום גיליתי אצלו עיתון ובו סימון בעט לגבי מודעות של מכוני עיסוי. התקשרתי למספרים הללו והתברר לי שאילו מכוני ליווי. איני יודעת כיצד לנהוג. האם לאמר לו שאני יודעת? האם להתעלם? האם להבין שיש לו צורך מסוג זה פעם בכמה זמן וזה לא קשור לאיכות הקשר ביננו?
מה לעשות?
איך לנהוג?
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעי ואנושי
דורית כהן19/07/2009דנה יקרה, אני שמחה שבעצמך כתבת את האופציה - האם להבין שיש לו צורך מסוג זה פעם בכמה זמן וזה לא קשור לאיכות הקשר ביננו? כי נראה שאם זאת נטייה שיש לו כבר כמה שנים והשיפורים שלכם - (אגב, כל הכבוד על הדרך בה התמודדת עם הנושא!!!) לא הוציאו לו את זה מן הראש - אני מצעיה שתאפשרי לו את ה"יציאה" הזאת...נדמה לי שכמעט כל אחד מאיתנו זקוק לאיזה "אי של פרטיות" בתוך הזוגיות. זה לא סוף העולם. האם לך אין איזה סוד קטן שאת נוצרת ומעדיםפה שהוא לא יידע עליו? זה טבעי ואנושי. יש לו פנטזיה להגיע למקום שכזה ולהתנסות קצת במשהו אחר. זה אנושי וטבעי...לאחר כל כך הרבה שנים עם בת זוג קבועה. יתכן שהוא יממש זאת ויתכן שלא. הסכנה בדבר אינה גדולה, כך נראה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)