בעלי מגלה עניין במכוני ליווי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעלי מגלה עניין במכוני ליווי
    דנה
    17/07/2009

שלום,

אני נשואה 23 שנים נישואים טובים מאד. בעלי אוהב אותי מאד ולא מחסיר ממני דבר. גיליתי לפני כשנתיים שהוא התקשר למכוני ליווי. לטענתו הוא לא ביקר שם אלא רק התקשר. ברור לי שהוא משקר. מאז שוחחנו רבות ושיפרנו דברים רבים בזוגיות שלנו. הסקס ביננו נעשה טוב ותדיר. היום גיליתי אצלו עיתון ובו סימון בעט לגבי מודעות של מכוני עיסוי. התקשרתי למספרים הללו והתברר לי שאילו מכוני ליווי. איני יודעת כיצד לנהוג. האם לאמר לו שאני יודעת? האם להתעלם? האם להבין שיש לו צורך מסוג זה פעם בכמה זמן וזה לא קשור לאיכות הקשר ביננו?

מה לעשות?
    איך לנהוג?

דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טבעי ואנושי

דורית כהן
    19/07/2009

דנה יקרה, אני שמחה שבעצמך כתבת את האופציה - האם להבין שיש לו צורך מסוג זה פעם בכמה זמן וזה לא קשור לאיכות הקשר ביננו? כי נראה שאם זאת נטייה שיש לו כבר כמה שנים והשיפורים שלכם - (אגב, כל הכבוד על הדרך בה התמודדת עם הנושא!!!) לא הוציאו לו את זה מן הראש - אני מצעיה שתאפשרי לו את ה"יציאה" הזאת...נדמה לי שכמעט כל אחד מאיתנו זקוק לאיזה "אי של פרטיות" בתוך הזוגיות. זה לא סוף העולם. האם לך אין איזה סוד קטן שאת נוצרת ומעדיםפה שהוא לא יידע עליו? זה טבעי ואנושי. יש לו פנטזיה להגיע למקום שכזה ולהתנסות קצת במשהו אחר. זה אנושי וטבעי...לאחר כל כך הרבה שנים עם בת זוג קבועה. יתכן שהוא יממש זאת ויתכן שלא. הסכנה בדבר אינה גדולה, כך נראה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו