חילוקי דעות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חילוקי דעות
    סימונה
    25/03/2007

שלום, אנחנו בני 30 (פלוס מינוס) ואחרי חמש שנות חברות וארבע שנות מגורים משותיפם הגיע הזמן להקים משפחה. שנינו מרגישים שלמים עם ההחלטה הזאת, אבל יש בינינו חילוקי דיעות קשים לגבי המימוש שלה. לדוגמא: אני לא מסוגלת לעשות חתונה ברבנות. אני חושבת שמדובר בטקס פרימיטיבי ומשפיל שאין לו שום קשר לאורח החיים שלנו היום. כנ"ל לגבי ברית מילה או כל הטלת מום באדם בריא. חבר שלי, לעומת זאת, אמנם לא בן אדם דתי אבל חשוב לו להיות כמו כולם ולעשות את הטקסים הדתיים. אני לא מוכנה לבגוד בכל האמונות שלי אבל הוא רוצה פעם אחת בחייו לשבור את הכוס ולעבור את המסלול שכל החברים שלו עברו. כולל הכל.

איך אפשר להתגבר על החילוקי דיעות האלו? אגב, ברוב המקרים אנחנו מסכימים על דברים עקרוניים...וזה פשוט יושב בינינו כרגע. אני אמורה להתפשר על זה????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חילוקי דעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה מסתתר מאחורי הפער?

דורית כהן
    26/03/2007

היכולת ליישב מחלוקות היא אחד הקריטריונים לבשלות של הזוגיות שלכם. אם אינכם יכולים ליישב את הויכוח הזה , תשאלו עצמכם אם אתם באמת מוכנים כבר לצעד הגדול? לדעתי לא סתם מופיע הויכוח הזה סביב שאלות כ"כ מהותיות כמו טקס החתונה ועוד יותר מכך - עריכת הברית לילד.
    לגבי החתונה - אפשר להיות יצירתיים ולהמציא טקסים שיתנו ביטוי לשניכם, אבל לגבי ברית - לא יכולה לחשוב על דרך של אמצע...
    אולי לא מתאים לך לחיות עם מישהו שחשוב לו ללכת בתלם, לעשות כמו כולם?
    מצד שני, אולי המרובעות הזו שלו יכולה לתרום לך ולהוסיף לך, כי את קיצונית ולא תמיד זה טוב...
    רק אם תצליחי לראות בויכוח הזה דברים טובים עבורך, תוכלי להתגבר על הפער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו