רוצה עצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רוצה עצה
    אוסנת
    17/07/2009

א.אני בחורה בת 33 ,וכל גבר שאני פוגשת אני מוצאת בו פגם מסויים ועוברת הלאה אולי יבוא היותר טוב.
    קשה לי למצוא משהו שאני נמשכת אליו וזה מאוד מפריע לי ,איני יודעת אם יש לי אולי בעייה מסוימת או שפשוט לא מצאתי את האחד?

ב.שאלה נוספת הכרתי האינטרנט בחור בן 30 שלא היה לו בחורה אף פעם ( בתןל) האם זה מעיד על משהו?אני חוששת שאולי יש לו בעייה אישית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה עצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי

מאיה
    20/07/2009

א. תראי, אם לא היית בגיל שלך, אלא צעירה בכמה שנים, אולי הייתי חושבת שזאת לא את, ואולי באמת יבוא אחר. אבל כבר עברת כמה דברים בחיים שלך ועצם החשש שלך שאולי זאת את הביקורתית והשוללת- כן, הייתי מציעה להוריד פרופיל בעיניין הזה ולחפש את מה שמושך אותך ולא פגמים. גם בך יש פגמים. גם בי. וגם ב"נסיך" שידהר לקראתך על הסוס.. ככה שזה לופ שלעולם לא תצאי ממנו ואת צריכה להיפטר מהביקורתיות יתר הזאת כדי למצוא מישהו. ברגע שאת מחפשת (ומוצאת!) את היתרונות, החוזקים, היופי והחן שבבחור מולך, את אוטומטית תרגישי טוב יותר.

ב. לגבי בחור בתול בן 30- קודם כל יפה שהוא פתח זאת בפנייך. תסכימי איתי שלא כל אחד היה מספר דבר כזה.. ייתכן והוא חש שיש אמון איתך וביטחון ולכן הוא פתח את זה, ושווה לך לבדוק האם יש ביניכם עוד אלמנטים של תקשורת טובה. שנית, את יכולה לנסות לברר לפשר בתוליו (אני מניחה שאם היה דתי היית מזכירה את זה, אבל בהנחה שהוא כן- דעי לך שזה מאוד 'תקין' אצל דתיים רווקים), ואם הוא לא דתי- אני מניחה שיש פה איזה בעייתיות של חוסר ביטחון עם נשים, אולי מעבר לזה, לא יודעת ולא רוצה לומר סתם דברים שאולי אינם נכונים.

אבל אם הוא פתח זאת בפנייך- כנראה שהוא מוכן גם לספר לך למה ואולי כדי שבעדינות ובטאקט- תשאלי מה עומד מאחורי זה, סביר שזה פחד מאינטימיות עם אשה, אולי על רקע זה שאינו יודע איך לגשת, חסר ביטחון וכד'. אם לך יש את הניסיון ואת הסבלנות לניסוי וטעיה (שאגב זה קורה גם בזוגות ששני הצדדים מנוסים), ואם את רואה בו פוטנציאל להמשך- שווה לנסות וזאת אפילו יכולה להיות חוויה מעוררת מאוד. אבל קודם טפלי בביקורתיות שלך, שהרי בחור כזה זקוק לחיזוקים חיוביים ולא שליליים.

מקווה שעזרתי לך ,בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיה תודה רבה על התיחסותך ותגובתך

אוסנת
    20/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו