מעורבות יתר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעורבות יתר
    אבי
    19/07/2009

שלום,

אנו זוג נשוי באושר+ ילד מקסים בן שנתיים
    יש ביננו תקשורת פתןחה וזורמת ,יחסים המבוססים על כבוד והערכה.

אך ישנה דילמה מעיקה עד בלי די:
    ההורים שלי מתערבים לנו בחיי הנישואין באופן חונק ומנסים להפריד.

למשל: לאחרונה החליטו הורי שהם מעוניינים לבצע שיחה ביני לבינם והדגש הוא על כך שאישתי לא תופיע בשיחה ,הם אמרו זאת גם לאישתי בצורה חד משמעית.

ברור לכולם ובל נהיה תמימים שהיא וכל מה שמפריע להם יעלה בשיחה ואיני מוכן לשיחה מאחורי גבה בשום אופן.הם מתעקשים. אין עם מי לדבר!!!

מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעורבות יתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי אבי

מאיה
    20/07/2009

דעתי חד משמעית ואולי לא תאהב אותה- לשים להם גבול שאין בכלל אישיו פה. אשתך היא אשתך, בחרת בה, אתה חי באושר, אתה אוהב אותה, הם לא צריכים לשכב איתה או לישון איתה או לגדל את הילד שלה ובזה נגמר העיניין.

איך אשתך לדעתך מרגישה? איך אתה תרגיש אם תהיה כ"כ דחוי?

וגם אם יש סיבה "מוצדקת", שהרי לבטח שמעת אותה כבר בעבר- אין לך מה להיות נוכח בשיחה כזאת. אתה ואשתך- אחד. אתה וההורים שלך- נפרדים. "ועזב את אביו ואמו והיו לבשר אחד". פה זה פשוט מתבקש..

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מאיה

אבי
    20/07/2009

תודה על התגובה.

הבעיה שהם לא מרפים מזה הם טוענים ומבטיחים שלא יאמר שום דבר רע אלא רק דיבור חופשי כלשונם,
    הם טוענים שמותר להורים לשוחח עם בנם לבד ללא נוכחות אישתו.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אבי

מאיה
    20/07/2009

אני כרגע מתמקדת באשתך- אם הייתי היא לבטח לא הייתי מרגישה נוח עם השיחה הזאת. אני חושבת שזוגיות היא דבר שאסור לאף אחד להתערב בו, בטח של להורי. כתבת בהודעתך הקודמת שכמובן הכל יעלה וגם היא תועלה בשיחה הזאת ואתה לא מוכן לזה.

כל עוד הם מרגישים ממך שיש סיכוי, לבטים או ספק- הם לוחצים לדבר. ברגע שתדגיש ותשדר שבאמ תאין סיכוי- ואתה איתה ואין פה יותר מקום ללנסות להפריד וכו'- הם יפסיקו כי יתייאשו ויבינו.

חשוב איך היית מרגיש במקום אשתך, מה שהיא חווה הוא דבר קשה מאוד. היא חווה דחיה, וברגע שאתה מדבר איתם לבד- א- אתה מראה שזה אפשרי להסתיר ממנה. ב- אתה מאפשר להורים שלך להיכנס עוד קצת פנימה ולערער את הגבול הברור של זוגיות. ג'- אתה פוגע בה. אל תנסה לרצות אותם.. עברת את הגיל..

בהצלחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אבי
    21/07/2009

עזרת מאוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו