מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה עם החבריובל20/07/2009
יש לי בעיה
חבר שלי אומר לי שהוא מרגיש חנוק ממני והוא רוצה חופש
אנחנו כבר שנה ו10 ביחד ותמיד היינו כל יום אחד עם השני ועכשיו הוא פיתאום רוצה להיות פעמיים בשבוע ביחד לא הרבה ורוצה חופש רוצה להרגיש געגוע
אמרתי לו השבוע לבוא לישון אצלי בבית והוא העדיף לישון בבית שלו ולא לבוא אליי
אני לא יודעת מה עובר עליי כל פעם יש לי מחשבות שליליות על הקשר שלנו וזה מאד משפיע עליי
מה אני אמורה לעשות בנוגע לזה
אני רוצה להיות איתו כל יום לעומתו שהוא רוצה קצת חופש ממני וזה מחרפן אותי כי התרגלתי להיות איתו כל יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין יותר מדי ברירות
מאיה20/07/2009תעניקי לו את החופש מהסיבה הפשוטה- לא היית רוצה חבר שאיתך כי לא נעים לו וכי את לוחצת.
להפך- תני לו להתגעגע. כמעט שנתיים זה המון זמן, מותר לו גם להיות קצת לבד, לחשוב (לאו דווקא על עתיד הקשר).. הוא גם אינדבידואל כמוך, הוא צריך קצת להרגיש את זה. אם מעבר לזה הוא מראה אהבה והכל סה"כ בסדר, אין סיבה להיבהל אלא להעניק לו את החופש ואפילו להראות לו שגם את לוקחת את ההזדמנות לצאת קצת ולהנות מהאידבידואל שלך.
אל דאגה. חשוב שתעברו את זה כדי שבאמת תבדקו האם יש געגוע משני הצדדים. יהיה בסדר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)