בעיה עם החבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה עם החבר
    יובל
    20/07/2009

יש לי בעיה
    חבר שלי אומר לי שהוא מרגיש חנוק ממני והוא רוצה חופש
    אנחנו כבר שנה ו10 ביחד ותמיד היינו כל יום אחד עם השני ועכשיו הוא פיתאום רוצה להיות פעמיים בשבוע ביחד לא הרבה ורוצה חופש רוצה להרגיש געגוע
    אמרתי לו השבוע לבוא לישון אצלי בבית והוא העדיף לישון בבית שלו ולא לבוא אליי
    אני לא יודעת מה עובר עליי כל פעם יש לי מחשבות שליליות על הקשר שלנו וזה מאד משפיע עליי
    מה אני אמורה לעשות בנוגע לזה
    אני רוצה להיות איתו כל יום לעומתו שהוא רוצה קצת חופש ממני וזה מחרפן אותי כי התרגלתי להיות איתו כל יום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם החבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין יותר מדי ברירות

מאיה
    20/07/2009

תעניקי לו את החופש מהסיבה הפשוטה- לא היית רוצה חבר שאיתך כי לא נעים לו וכי את לוחצת.

להפך- תני לו להתגעגע. כמעט שנתיים זה המון זמן, מותר לו גם להיות קצת לבד, לחשוב (לאו דווקא על עתיד הקשר).. הוא גם אינדבידואל כמוך, הוא צריך קצת להרגיש את זה. אם מעבר לזה הוא מראה אהבה והכל סה"כ בסדר, אין סיבה להיבהל אלא להעניק לו את החופש ואפילו להראות לו שגם את לוקחת את ההזדמנות לצאת קצת ולהנות מהאידבידואל שלך.

אל דאגה. חשוב שתעברו את זה כדי שבאמת תבדקו האם יש געגוע משני הצדדים. יהיה בסדר :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו