אובדת עיצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אובדת עיצות
    אורלי
    20/07/2009

שלום רב,
    אני אובדת עיצות עד מאוד לגבי הנושא הבא:
    בעלי - אדם טוב לב, אך מצד שני - יש בו אטימות מסויימת, וטונות של הגנות.
    הוא מרבה להעליב אותי ואני חשה פעמים רבות מושפלת ( למלש - משתמש במילים מעליבות, מגמדות, מטיף לי או "מחנך" אותי ליד אחרים ועוד'). והוא מעליב גם את הילדים הקטנים -דבר שאני לא יכולה לסבול ולשאת.
    לכאורה - העלאת הנושא בפניו - פעמים רבות - ונסיון לטפל בנושא באמצעות טיפול אליו הלכנו - היה אמור לסייע. אולם הוא לא. גם את הטיפול הוא סחב ו",עשה לי ממש טובה" - כי הוא לא צריך.
    המטפלת היתה מודעת לכך שהוא דיבר אלי פעמםי רבות גם בטיפול בהתנשאות, ו"תקע" לי בכל הזדמנות - אולם הוא בשלו. כמו בלוק.
    דבר לא עוזר. לא שיחות, לא הסברים, לא שתיקות. גם כשאני חולה מרוב לחץ והתרגזות - הוא בשלו. אני יוכלה להציא לי את הנשמה עד שהוא פעם ב... מתנצל. לא עובד איתו: אני לא מוכנה שתדבר אלי ככה, וגם לא כשאני לא מתייחסת אליו לגמרי.
    הדבר בלתי נסבל וליבי יוצא את הילדים.
    מה עושים ? אני מרגישה שכל הדרכים סגורות בפני.
    תודה,
    אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עיצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תתגרשי ממנו

יוסי
    21/07/2009

אין לך מה לעשות שם
    ניסית לעשות הכל כולל יעוץ זוגי.
    את תראי ברגע שתאמרי לו שאת רוצה להתגרש ממנו הוא יפחד וישתנה.
    אם לא יהיה אכפת לו אז זה אומר שהוא לא אוהב אותך ואין לך מה לעשות שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוק להמון הערכה וחיזוקים

דורית כהן
    23/07/2009

אורלי היקרה, צר לי על מה שאת עוברת. אכן אינך חייבת לספוג את הסגנון הזה ממנו ומשהו בתקשורת שלכם חייב לעבור שינוי. לפעמים נחוץ למצוא את המטפל ה מ ת א י ם, שייכנס אליו לנשמה והוא יוכל לסמוך עליו ולתת אמון שזה יכול לעזור לו, כי נראה לי על פי תיאורך שהוא חסר בטחון עצמי וכל פעם שהוא מגמד אותך הוא מרגיש טיפה יותר גדול בעיני עצמו...
    יחד עם זה, קשה יהיה להביא אותו שנית לטיפול, לאחר שטיפול אחד לא הצליח והוא לא התחבר.
    אציע לך עוד דבר מה: היי את הגדולה והחכמה, ובהנחה שמה שכואב לו בחיים זה חוסר הערכה עצמית וחוסר בטחון, הוא זקוק להמון חיזוקים והערכה על דברים שונים שהוא עושה. האם את יכולה למצוא על מה בכל זאת להעריך אותו, או שאת רואה רק את הדברים השליליים שהוא עושה? אם את תצליחי להתגבר על עלבונך ובאופן בלתי מותנה להחמיא לו ולתת לו חיזוקים חיוביים גם על דברים שהם לכאורה מובנים מאליהם שהוא עושה - יתכן והצורך שלו להמעיט ולבקר אותך ירד.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אורלי
    24/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו