מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מומחיות יקרותמורן26/07/2009
אני נשואה שנה ו 7 חוד' אני ובעלי אוהבים מאוד ולי אין בעיה להראות ולשוויץ בזה
אך בעלי הוא ההפך הגמור הוא לא מראה את אהבתו אליי הוא נורא קר ועצבני מטבעו
וברור לי שאלו משקעים מהעבר... המשפה שלו גם כזו...
אבל אני חייבת גבר שמראה ונותן אהבה... אני זקוקה כל כך ללליטוף ולמילה הטובה....
יש לו גם קטע של השפלה ... הכל יכול להיות בסדר ורגוע ופתאום הוא יכול "להחליף צבע" ולהיות עצבני ולהגיד מילים משפילות ומעליבות!!!
אני מאוד נפגעת ממנו למרות שאני יודעת שהוא לא באמת מתכוון אבל זה בכל זאת משפיע עליי ומוריד לי את הביטחון, הסברתי ואמרתי לו שזה עושה לי רע והוא מבטיח לשנות את זה אבל לא מקיים,
האם יש לכם עצה בשבילי איך לנוהג? מה לעשות??
תודה ויום מוצלח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא מערער אותך על מנת לחזק את עצמו
דורית כהן28/07/2009מורן היקרה, צר לי...
אני חושבת שכאשר מישהו משפיל ומעליב אחרים בסביבתו הוא עושה זאת בעיקר כדי להרגיש באותו רגע שהוא משפיל - מעין עליונות, כאילו הוא מתפאר: הצלחתי להטיל דופי במישהו אחר, וזה שם אותי במקום יותר טוב ממנו, יותר גבוה, יותר מוצלח. מי שיש לו צורך לעשות זאת זה מראה דווקא על חוסר הבטחון שלו עצמו. מי שמרגיש בטחון בעצמו וביכולותיו באופן קבוע, אין לו את הצורך הזה להמעיט אחרים.
לכן, התגובה היחידה שאני יכולה להציע היא כזאת:
צריך לבנות את הבטחון העצמי שלו בכל מיני צורות. האם את יכולה לקחת זאת על עצמך במקצת? לשבח אותו, להשמיע מילות הערכה אפילו על דברים קטנים שהוא עושה אפילו על דברים מובנים מאליהם שהוא עושה. מצד שני, אם תביני שכל פעם שהוא מעליב אותך זה יוצא מתוך החלק הילדותי והפגיע שלו, וזה אולי סימן לכך שעבר עליו משהו קשה באותו יום שעירער את בטחונו העצמי - תהיי יותר סלחנית כלפיו ולא תקחי זאת אישית. את אומרת שהתגובות הללו מערערות את בטחונך העצמי. החליטי שזה לא יערער אותך. עלייך לבנות את הבטחון העצמי שלך בצורה עצמאית, באופן שאינו תלוי בהתנהגות ובמילים שלו! העריכי את עצמך על פי קריטריונים החשובים לך, והיצמדי אליהם.
מה שאני מציעה לוקח הרבה זמן.
דרך יותר קצרה היא להיעזר בייעוץ זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מורן29/07/2009קודם כל תודה על ייעוץ....
אני יודעת שהוא עושה ואומר מילים שאין לו כוונה אליהם באמת....
אני משתדלת לא לקחת ברצינות אבל הבעיה שאני מאוד רגישה וכל דבר שהוא אומר עושה לי רע וגורם לי לבכות ומדכא אותי למשך היום....
אבל מבטיחה לנסות לקחת על עצמי לחזק ולפרגן לו....
הבעיה שבעלי הוא בן אדם מאוד עצבני כל דבר קטן מרתיח אותו ואז ברגע של כעס ועצבים
מגיע הנושא של הדיבור המשפיל ומכוער.... הוא חייב גם לעבוד על עצמו מבחינת העצבים זה לא בריא לגוף ולנפש ובטח שלא לי.........
תודה רבה על הייעוץ וההקשבה, יום מקסים ומוצלח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)