אייך אפשר לחדש את האמון לאחר בגידה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אייך אפשר לחדש את האמון לאחר בגידה?
    חלי
    25/03/2007

היי זו שוב אני חלי, רציתי לדעת אייך אוכל לחדש את האמון בבעלי לאחר שבגד בי?

הוא גם הודה בזה ואמר שהוא מצטער, למרות שהרבה זה לא עוזר לי.

קשה לי מאוד להאמין בו, וכמובן שמבחינתי זו הזדמנות אחרונה בשבילו.

אבל אייך עושים זאת?

מצפה לתשובתך, בתודה חלי!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגדול - יש צורך בייעוץ זוגי.

דורית כהן
    26/03/2007

חלי, מצטערת על העיכוב בתשובתי.
    מאוד חשוב להצליח לנתח את רצף הרגשות והמחשבות שהביא אותו לבגידה, מה היה חלקו ומה היה חלקך. מנסיוני, בד"כ ישנו תסכול מיני, או תחושת ביקורתיות מצד האישה ואז הגבר מוצא עצמו מחוזר ומפותה ע"י אישה אחרת שנותנת לו תחושה מאוד טובה לעומת אישתו. ואם זה לא זה אז יש לבחון יותר לעומק. לדעתי כדאי להיעזר בייעוץ כאשר קורה משבר כזה, כי מאוד קשה לחשוף את כל הרובדים לבד. כמעט תמיד יש משהו נוסף שאותו רק עין שלישית, אובייקטיבית ומנוסה יכולה לגלות, והיחסים ביניכם צריכים עכשו לעבור לשלב חדש, עמוק יותר. שו הזדמנות...כי הרבה זוגות רק עוברים הלאה, מבליגים, בולעים את הגלולה המרה, והרעל נותר במערכת ומחבל באינטימיות שלכם בצורת חשדות, הסתרות ושקרים נוספים, ו"המתנה בפינה עד לפעם הבאה". את כל זה צריך למנוע, ולהביא כלים חדשים ותובנות חדשות לקשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלי שלום

טליה
    27/03/2007

היי חלי שמי טליה ואני תחקירנית לסדרה הדוקומנטרית בנושא יחסים , זוגיות ואהבה. מהותה של הסדרה היא בסדנא קבוצתית - טיפולית בהנחיית הפסיכולוגית ד"ר איריס רייצס, המתמחה בטיפול זוגי ויחסים בכלל, הסדנא היא מפגש פסיכולוגי דינאמי- קבוצתי ועם זאת, אינטימי ומצומצם. הקבוצה שתבחר לעבור את הסדנא הזו תתכנס במקום שלו וקסום בארץ במשך שלושה ימים (סופ"ש), של שיחות , עיבוד רגשות ותוך ניסיון להגיע לשינוי. אשמח לשוחח איתך בטלפון , אנא צרי אתי קשר
    אני בנייד - 054-2404403
    בברכה, טליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו