בעל קנאי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעל קנאי
    לא קנאית
    26/07/2009

שלום.אני נשואה 15 שנה ואמא לשני ילדים. שנינו עובדים ומשתכרים יפה ואוהבים והכל זורם על מי מנוחות חוץ מהקנאה של הבעל שמלחילה מ"בדיקת" הבגדים שאינם שקופים מדי או שלא רואים את הכתפיה של החזיה וממשיך בטלפונים אינסופיים אם יצאתי לקפה עם חברה מה שקורה פעם בשנות אלף כי אני מאוד קשורה לבית וילדים ולחוגים ולמחויבויות ובכ"ז,איך מסיבירים לו יפה שזה מפריע וגורם לי לברוח ממנו והוא חייב לשחרר את הלחץ ?איך מבחינה מקצועית מסבירים לו שזה לא בריא החקירות והשאלות איפה ולמה והם מי ומתי?איך לגרום לו להבין שאני באמת באמת מוטרדת מהעניין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעל קנאי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ ממוקד

דורית כהן
    27/07/2009

לא קנאית יקרה, מה שאני יכולה להציע הוא או ייעוץ קצר מועד מסויים וממוקד בנושא הזה, יתכן שקשה לו לשמוע ממך שזה לא בסדר, אבל מאיש מקצוע הוא כן יסכים לשמוע.

ואם הוא לא מסכים - אולי כדאי שתדגימי לו מה הוא עושה לך ע"י חיקוי הפעולות שהוא עושה והפעלתן כלפיו, כדי שהוא יבין מה זה עושה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו