חסרה לי מגע קרוב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חסרה לי מגע קרוב
    מיכל כהן
    25/03/2007

אני בת 27, וגם הוא, רווקה וגרה יחד עם בן זוגי,
    סך הכל הכל נפלא, והוא הגבר הקרוב ביותר למה שאני רוצה, ואני מוכנה להתמודד עם רוב הצדדים הקשים שבו, והוא אדם מקסים אך קשה.
    אך עם דבר אחד נורא קשה לי להתמודד- הוא לא אוהב להתנשק, בקושי להתחבק, יש ביננו סקס לעיתים קרובות והוא מהנה אך תמיד מאוד מרוחק, לעולם לא פנים מול פנים, קצת אגרסיבי ( דבר שאני אוהבת מדי פעם). כך היה תמיד, דיברתי איתו על כך מספר פעמים, והוא מאוד משתדל והמצב יותר טוב היום, אך עדיין רחוק מאוד מלהיות אינטימי.
    העניין בא לידי ביטוי גם כשאנו יוצאים לבלות, תמיד הוא חייב לצרף חבר או שניים, נדיר שאנו יוצאים לבד, נדיר שהוא יתנשק איתי, תמיד הוא יתרפק עלי ולא יתן לי להתרפק עליו, גם כשהוא מנסה להקדיש לי איזה מסג, הוא לא מצליח לעשות את זה נעים, תמיד הידיים נורא קשות. ואני יודעת שהוא משתדל, אך נראה לי שחסרה לו היכולת לחוש אותי.
    הוא יודע כמה חשוב לי מגע, וגם אני יודעת כמה הוא חשוב לי...
    מניסיונך- האם זה דבר הניתן לשינוי או שכדאי לצאת מהקשר הזה לפני שיהיה מאוחר מדי. אנא, כתבי לי בצורה כנה.
    אולי הוא צריך אשה יותר קרירה ואני מישהו יותר חמים?
    שוב אציין, שאני מודעת לכל הדברים האחרים שקשה לי איתם, אך עם השאר אני יכולה להתמודד ואני יודעת שאף אחד לא מושלם. הוא לא הבן זוג הראשון שהיה לי בחיים ואני מודעת למה שקורה בחוץ..
    האם יתכן שהוא פשוט כזה, שקשה לו ליגוע? האם ניתן לתקן זאת? או שאולי הוא רק חושב שהוא כל כך אוהב אותי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסרה לי מגע קרוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות קשות

דורית כהן
    26/03/2007

היי מיכל,
    מכל מה שכתבת לא הופיעה המילה "אהבה" מצידך כלפיו. מופיעים כל מיני שיקולים והשוואות, אבל חסר לי מה את מרגישה כלפיו.
    אם לאחר שתתנסו למשל בסדנת מגע (יש סיכוי שהוא יסכים?), לא ישתנה שום דבר, וכמו כן את מרגישה שאת יכולה לשוחח איתו בצורה חופשית על מה שמפריע לך, ועדיין לא ישתנה שום דבר, אז שווה להרהר שנית בקשר הזה. כי אם מצד אחד חשוב לו הרזון שלך אך מצד שני הוא לא ממש מתלהב מלחבק אותך ואינו חם כלפייך כמו שאת היית רוצה, אולי יש לו בעייה עם אינטימיות אמיתית, אולי ההופעה שלך חשובה לו יותר מאשר איך הוא מרגיש אותך. האם הוא באמת נמשך אליך? נסי לשאול אותו האם זה היה אחרת עבורו עם נשים אחרות מבחינת המשיכה הפיזית כלפיהן. האם הוא רוצה יותר להתהדר בך אמשר להיות איתך לבד, באינטימיות? יש כאן שאלות קשות, והספקות שלך בהחלט במקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו