בגידה פעם שלישית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגידה פעם שלישית
    שרה
    27/07/2009

זה כשנה וחצי בעלי ניהל רומן
    וכל פעם שנתפס הורחק מהבית ולאר כ ששבוע חזר לבית בבקשת סליחה בפעם השלישית היה ממש רציני כ שלוש שבועות וגם שכר בית עם המאהבת ובדקה התישעים חזר לבית איך אמורה לנהוג איתו אני אוהבת אותו וגם הוא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה פעם שלישית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי אפשרויות

מאיה
    27/07/2009

את יכולה לקבל את זה כמו שזה, להבין שאמנם את אוהבת אותו ולא רוצה לעזוב- אבל מה שתשלמי יהיה הדפוס הזה (3 פעמים בזמן כה קצר זה דפוס בעיניי), יש זוגות שחיים ככה- האשה יודעת על הבגידות, לעיתים גם היא בוגדת ובכל זאת חיים יחד. אבל באפשרות הזאת את לא יכולה לצפות ממנו להשתנות.

אפשרות שניה - אם הוא כ"כ מתחרט ואת אוהבת אותו ורוצה לשקם את היחסים- שיוכיח לך שהוא אכן רציני ע"י כך שתלכו יחד לייעוץ זוגי, בו יהיה אפשר לנתח את העיניין הזה של האמון ושל הצורך הזה בבגידה נשנית. יש זוגות שיוצאים מזה, וגדלים וצומחים ממקום כזה של בירור וכנות, ייתכן (אני לא בטוחה אבל גם לא רוצה לשלול כי אני לא מכירה)- ייתכן וזאת אפשרות. אם הוא באמת רוצה להשתנות- שיוכיח לך את זה בדרך של לקחת אחריות ולגשת ליועץ זוגי שינסה לעזור לכם למצוא את הדרך הנכונה. אם הוא מסרב, תאלצי לחשוב עם עצמך מה באמת מתאים לך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו