מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעלי גולש לאתרים אירוטייםשירי28/07/2009
לאחרונה גילית שבעלי גולש לאתרים אירוטיים. לא אתרי פורנו, אלא כאלה בהם מצולמות נשים סקסיות צעירות בלבוש מינימלי או כמעט ללא בתנוחות פרובוקטיביות ומיניות.
בעלי ואני נשואים עשרים שנה, ויחסי הזוגיות שלנו טובים מאד.
למרות זאת, הגילוי הזה, (שבעלי איננו יודע עליו) מכאיב לי מאד.
מה דעתכם?
האם זה מראה שהוא לא נמשך אלי יותר? שאני לא מספיקה לו? שהוא נמשך לנשים יותר צעירות ושהוא היה רוצה לשכב איתן אילו היה יכול?
אני מאד אשמח לדעת מה דעתכם על כך,
תודה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיוון, ריגוש ופנטזיות
דורית כהן28/07/2009שירי היקרה, ברוכה הבאה לעולם האינטרנט... אני לא הייתי נבהלת או נפגעת או מודאגת במקומך. לרוב האנשים יש צורך בקצת יציאה מן השיגרה, גיוון, ריגוש, כניסה לפנטזיות, ועולם האינטרנט מספק זאת ברמות שונות. ראי בכך קצת העשרה. האם היית מודאגת אילו היה שוכר סרט כחול על מנת להתגרות קצת? אני חושבת שבזוגיות זה חשוב שיהיה עולם פרטי במקצת כל אחד מבני הזוג. רשות הפרט. מקום בו כל אחד יכול קצת לפנטז, להרהר, לא הכל חייבים לחלוק עם בן הזוג. הזמינות של הגלישה באתרים אלו היא קלה, מיידית, וזה מושך להישאר בהם ולגלוש עוד ועוד. אני במקומך לא הייתי מודאגת, זו תופעה טבעית והמון גברים ולא מעט נשים עושים זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

