בעלי גולש לאתרים אירוטיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעלי גולש לאתרים אירוטיים
    שירי
    28/07/2009

לאחרונה גילית שבעלי גולש לאתרים אירוטיים. לא אתרי פורנו, אלא כאלה בהם מצולמות נשים סקסיות צעירות בלבוש מינימלי או כמעט ללא בתנוחות פרובוקטיביות ומיניות.
    בעלי ואני נשואים עשרים שנה, ויחסי הזוגיות שלנו טובים מאד.
    למרות זאת, הגילוי הזה, (שבעלי איננו יודע עליו) מכאיב לי מאד.
    מה דעתכם?
    האם זה מראה שהוא לא נמשך אלי יותר? שאני לא מספיקה לו? שהוא נמשך לנשים יותר צעירות ושהוא היה רוצה לשכב איתן אילו היה יכול?
    אני מאד אשמח לדעת מה דעתכם על כך,
    תודה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיוון, ריגוש ופנטזיות

דורית כהן
    28/07/2009

שירי היקרה, ברוכה הבאה לעולם האינטרנט... אני לא הייתי נבהלת או נפגעת או מודאגת במקומך. לרוב האנשים יש צורך בקצת יציאה מן השיגרה, גיוון, ריגוש, כניסה לפנטזיות, ועולם האינטרנט מספק זאת ברמות שונות. ראי בכך קצת העשרה. האם היית מודאגת אילו היה שוכר סרט כחול על מנת להתגרות קצת? אני חושבת שבזוגיות זה חשוב שיהיה עולם פרטי במקצת כל אחד מבני הזוג. רשות הפרט. מקום בו כל אחד יכול קצת לפנטז, להרהר, לא הכל חייבים לחלוק עם בן הזוג. הזמינות של הגלישה באתרים אלו היא קלה, מיידית, וזה מושך להישאר בהם ולגלוש עוד ועוד. אני במקומך לא הייתי מודאגת, זו תופעה טבעית והמון גברים ולא מעט נשים עושים זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו