מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעלי מתנהג כמו ילד קטן!דודה29/07/2009
שלום לכם,
אני דורית, נשואה כבר 5 שנים ונמצאת עם בעלי עוד ארבע שנים לפני הנישואין
יש לנו ילד קטן ומקסים, שלו שמו, בן כמעט 3.
הקשר שלנו במשפחה טוב מאוד ואני דיי מאושרת מהמצב הכללי
אבל יש דבר אחד שמחרפן אותי ואני לא יודעת איך לגרום לו להפסיק לעשות את זה - למרות שדיברתי איתו על זה בלי סוף - הוא פשוט לא רואה בזה חשיבות גדולה כל כך, יתכן ואני מגזימה.
אני מקציבה לשלו עד שלושה חטיפים \ ממתקים בשבוע - ורוב הזמן שהוא מחפש 'נשנושים' אני מכינה לו דברים בייתים שקצת יותר מזינים.
יש לנו ארון עליון בבית המכיל את כל החטיפים והממתקים , ששלו מבקש כל הזמן - ואני יודעת מתי לתת לו מה.
גם כשאני קונה חטיפים אני קונה דברים בריאים יותר כמו תפוצ'יפס קידס שאפוי ומותאם לילדים, כמו דובונים, פופקורן וכיו"ב...
בעלי בעצמו אוכל לא מעט מהשטויות האלה, למרות שהם מיועדים לילדים. לא שזה מפריע לי - אין לו בעית השמנה או בעיות בריאות והוא מספיק מבוגר להחליט מה טוב לעצמו
הבעיה שלי היא כשאני לא נמצאת (שזה קורה לרוב בשעות הערב כשאני מלמדת ובעלי עם השלו בבית) שלו רואה את אבא שלו אוכל חטיף ורוצה גם.
ושלו לא רוצה קצת מאבא, הוא רוצה חטיף משל עצמו - והוא ממש התאהב בחטיף החדש הזה תפוצ'יפס ילדים (בעלי תמיד אכל תפוצ'יפס ואמרתי לו שמזה שלו לא יכול לאכול, עכשיו שלו ממש מתלהב שהוא יכול לאכול עם אבא שלו את זה)
בקיצור - אני חייבת שהוא יפסיק להאכיל את הילד בדברים האלה בלי פיקוח..
אתם חושבים שאני מגזימה?
אם לא, מה עושים?
אודה לכם מאוד על התשובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיניי את מגזימה עם הצורך בשליטה.
שירית29/07/2009עלייך לקבל את העובדה שככשלו נמצא עם אביו לבד אין לך שליטה על מה שקורה. יש לך שליטה רק כשאת נמצאת. ברגע שתשחררי יהיה לך יותר קל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להיות שוטרת
joanne02/08/2009אני מסכימה שבזמן שבעלך מנהל את העניינים, עלייך לסמוך עליו ולשחרר.... לא צריך להיות control freak - הילדים שלנו עוד ייחשפו להרבה דברים כביכול פוגעים, זה לא מסוג הדברים שהייתי מכניסה מתח הביתה בעקבותו.
שחררי, זה הרבה יותר סקסי מאישה היסטרית :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממתקים בארון העליון? סכנת נפשות,
אבא לילדים25/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)