מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה לעשות?אני29/07/2009
אני פרודה + 1 מזה שנתיים ובתהליך גירושים שבע"ה יסתיים חודשיים. הכרתי מישהו באינטרנט לפני כשנה - הסיבה הייתה התייעצות בלבד. התכתבנו פה ושם לא משהו קבוע. בחודשים האחרונים התכתבנו בדחיפות גדולה יותר ואף דיברנו בטלפון. מכיוון שאני עדיין לא גרושה לא הסכמתי ( וגם הוא לא) להיפגש. אך נפגשנו פעם אחת לכוס קפה מאוד ידידותית רק בכדי לראות עם מי אנחנו מדברים. הפרוד שלי יוצא לבלות לפחות פעם בשבוע - לא יודעת אם הוא יוצא עם בנות אך אני לא תמימה.... אבל לי זה נראה לא לעניין גם בגלל ביתי . למרות שהיא תינוקת המצפון לא מרשה לי. גיליתי כלפי הידי מהאינטרנט רגשות והוא טען שזה הדדי , אך לפני חודשיים התחיל להסביר לי שלטובתי עדיף לצמצם את ההתכתבויות והטלפונים כי אני במצב עדין ואני עלולה להפסיד הרבה בתהליך הגירושים. סיכמנו שאנחנו רק מדברים וזה בסדר. הוא הכיר מישהי - היה לי קשה עם זסה וביקשתי לנתק איתו קשר. הרגשתי קצת פגועה , לא מבינה למה אבל כך הרגשתי. בסהכ הוא רווק ומותר לו. ניתקנו את הקשר מרצוני הוא בהתחלה ניסה לשכנע שאין צורך לנתק את הקשר כיאנחנו לא עושים משהו רע אבל אז הסברתי לו שיש לי רגשות ושהקשר שלו פגע בי ולכן כדאי לנתק את הקשר. ניתקנו אבל אני מרגישה רע. מה לעשות? קצת ניסחפתי לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשתדעי מה את רוצה...
יהודית ברגמן31/07/2009חסרת אונים יקרה, לא סתם בחרת בכינוי הזה. את במצב רגיש ותלותי כעת ובעצמך לא יודעת מה את רוצה. סיכמתם על פי נטיית ליבו לצמצם את הקשר לשיחות בלבד. אם סיכמתם שאתם רק מדברים, כנראה שמבחינתו אין עניין להעמיק את הקשר ליותר מכך ובהקשר לכך צפיותיכם שונות. זו צריכה להיות בחירה שלך אם להסתפק בשיחות אימון איתו או להמשיך הלאה, כי בכל מקרה את צריכה להשמר בתקופת תהליך הגירושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני31/07/2009ככל הנראה או שהסברתי את עצמי בצורה לא נכונה, או שלא ירדת לסוף דבריי או כוונותי.
אני אכן חסרת אונים ומבולבלת , אך לא הייתה לי כוונה ולו הקטנה ביותר להעמיק את הקשר פרט לשיחות , כל עוד אני נשואה.
ואני אכן חסרת אונים ומבולבלת שכן יום אחד הוא הכי מבין בעולם ומרעיף עליי חיבה ויום אחד אדיש.
אם לא הייתי במצבי הנוכחי הייתי נוטה להאמין שאו שהוא לא רוצה והוא לא מעוניין לפגוע בי, אז הוא רוצה שהניתוק יבוא ממני. אבל כשאני אכן מתנתקת הוא פתאום יוצר קשר...
או שהוא משחק איתי משחק מחושב ביותר.
בכל אופן אין לי רצון במשחקים ואני בסה"כ מחפשת ידיד טלפוני - ואכן אולי יצרתי תלות לא בריאה.
ואולי חיבה מיותרת שעלולה לפגוע בי . אין לי יכולת לפרש את ההתנהגות שלו ולכן פניתי בשאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)