קצת עצוב לי , מה עושים ?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קצת עצוב לי , מה עושים ?
    איילת
    01/08/2009

שלום וברכה, שמי איילת , אני בת 32 גרושה כשנתיים ואם לני פעוטות בשנים. אני עובדת במשרה מלאה ולומדת לימודי תואר שני די אינטנסיבים. אביהם של הילדים רואה אותם אחת לשבועיים וכל הנטל הוא עלי. מיותר לציין שאני ברוב מן הזמן במלחמת הישרדות כלכלית ובכלל. יוצא לי להכיר גברים - אך אני מאוד בררנית לגבי אופיו ואיכותו לש הבחור. עד כה לא הכרתי מישהו באמת נחמד.
    לפני כשלושה שבועות הכרתי בחור בגיל 47 , גרוש ומאוד , אבל מאוד עשיר. בסך הכללי פנוי ברוב שעות היום מכיוון שהוא מנכ"ל של חברה די גדולה והוא יכול להיות גמיש. הוא אדם טוב, נראה טוב , מקסים ומתחשב. בכל שעה פנויה שיש לי הוא לוקח אותי לכל מקום שאני רק רוצה , קונה לי ומפנק אותי עד מאוד. אני נמשכת אליו מינית ועד לשלשום בלילה חשתי כי זכיתי בפיס..
    הגענו למיטה ופשוט הוא לא הצליח לבצע את האקט המיני, לא הצליח ל"עמוד לו" בכל הסוף שבוע. פשוט כלום. פשוט לא עומד לו . חשתי כל כך מאוכזבת ומתוסכלת וגם לא היה לי נעים ממנו- ניסינו כמה פעמים ופשוט כלום. הוא אמר שזה בגלל הקונדום וזה בגלל שלהוא חייב מין אוראלי וכולי. אבל לי זה כל כך לא מתאים. אין לי כח לזה ואם אין סיפוק במיטה וצריך לעבוד על זה כל כך הרבה - אז זה מעייף. מצד שני אני יודעת שאפשרויות כאלו לבילוי, ליציאות, למסעדות , למלונות( הוא כבר הזמין אותי לחו"ל) להתחשבות ולליבו הטוב ( קונה מתנות לי ולילדים , אכפת לו משלומי) זו אולי הזדמנות אחת ל.
    עצוב לי. מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת עצוב לי , מה עושים ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה

שירית
    02/08/2009

אני מבינה שמהמקום ההישרדותי שאת נמצאת בו, הכסף שלו מאוד קוסם לך. לא כתבת מילה על מה את מרגישה כלפיו. הוא מוצא חן בעינייך בכלל? אם אין לך כח להתאמץ כדי שהסקס יצליח יכול להיות שרק הכסף שלו מוצא חן בעינייך...??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע

דורית כהן
    03/08/2009

איילת היקרה, הרבה גברים מתקשים לתפקד בפעם הראשונה שהם נמצאים עם מישהי שמאוד חשובה להם רגשית. הם נכנסים ללחץ ולחרדת ביצוע, ולא מקבלים שיתוף פעולה מאבר המין, ואז נוצר מעגל קסמים: ככל שחשוב לו יותר שתהיה זיקפה - כך החרדה גדולה יותר, וזו לא מאפשרת את הזיקפה. אם את מבינה זאת ומוכנה להיות סבלנית, יש סיכוי גדול שהבעייה היא כמתואר, ולא משהו יותר יסודי וכרוני. אני חושבת שאם בעייה היא כרונית, גברים שיש להם בעייה כרונית מתודרכים ע"י הסקסולוגים אליהם הם פנו, יש להניח, להגיד מראש לבנות הזוג החדשות שיש להם בעייה, כדי שבנות הזוג לא יתאכזבו בעת קיום היחסים, ויהיו סבלניות ויצירתיות לגבי נושא החדירה. גבר עם בעייה כזאת, חייב להרגיש בטחון ונינוחות וקבלה מצד האישה.
    אם את יכולה לקיים איתו שיחה "לא כבדה", שבה תשאלי אותו מה חשוב לו ומה הוא אוהב, ותספרי לו מה את אוהבת שעושים לך (חוץ מחדירה, בינתיים), זה יכול לעזור. עליכם למצוא דברים שכיף לעשות אחד לשני בשלב זה ללא חדירה, ועם הזמן את תראי האם יש לו זיקפות ובאילו מצבים. לא הייתי מוותרת כל כך מהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו