עוד חוזר הניגון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עוד חוזר הניגון
    א
    02/08/2009

אני בן 23 מעולם לא היה לי קשר רציני.
    אני מכיר לא מעט בחורות ויוצא איתן.אני כרגע במטרה לצאת עם מישהי לקשר
    רציני משום שמן הראוי לי להתקדם עם מישהי שאני ארצה.
    רק אתמול נפגשתי שוב עם בחורה שאני כמעט ובטוח שאני לא מעונין לאצת איתה לקשר
    רציני. למה אני חוזר ועושה ומתנהג כפי שהתנהגתי אתמול ? רוצה לעצור את זה מיד אבל עכשיו.
    מה עושים ? זקוק לעזרה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד חוזר הניגון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נכון להתפשר

דורית כהן
    03/08/2009

א היקר, לא חושבת שעליך להתפשר. ודאי לא בגילך הצעיר. כדי שייווצר קשר רציני עם מישהי, זה חיוני שהיא מאוד תמצא חן בעיניך וממש תשתוקק לבלות איתה כל רגע פנוי, לפחות בשלב ההתאהבות הראשוני. אחרת זה עלול להיות מאוד מייגע ומאכזב, ועלול להישאר לך טעם רע ממערכות יחסים. אנשים הם שונים זה מזה, יש כאלה שמאוד קל להם ליצור קירבה ואינטימיות עם אנשים רבים, ויש כאלה שלא מתקרבים בקלות. אתה כנראה מן הסוג השני. לא ניתן לאלץ זאת. כאשר תיפגוש מישהי שתדליק אותך אתה בטח תדע זאת, כי לא תוכל להפסיק לחשוב עליה. ואז זה יכול להיות שווה את המאמץ ואת החיזור ואת הסיכון שאולי היא לא תרצה אותך באותה מידה.

יחד עם זאת, עם כל מה שכתבתי לך קודם, הבא בחשבון שיש קשרים נהדרים שמתפתחים לאט, תוך היכרות הדרגתית, ללא הניצוצות והפרפרים הראשוניים.
    אתה מכיר מישהי, יש בה כמה דברים שמוצאים חן בעיניך אבל אין הריגוש הידוע. מצד שני ככל שאתה יוצא איתה יותר אתה מגלה יותר דברים שמוצאים חן בעיניך וזה יכול להתפתח לאהבה. לכן, לא צריך להלקות את עצמך אם אתה מוצא עניין מסויים במישהי ולא פוסל אותה על הסף, כי "בכל זאת יש בה משהו" - תראה האם בפעם השנייה היא יותר מוצאת חן בעיניך או ההיפך. אם ההיפך - סיים את העניין איתה ועבור הלאה. אבל אם אתה מרגיש שיש שיפור - אני מציעה לתת לכך צ'אנס.
    לגבי קבלת עזרה - לא מזיק להתיישב לשיחה או שתיים עם איש מקצוע שגם יתרשם ממך ויכול להגיד לך אם יש תחומים או בעיות שאתה עצמך אינך רואה ואינך מודע אליהם, וכמו כן יוכל לחזק אותך ולהרגיע אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו