מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך להגיבשרינה02/08/2009
נשואה כבר מעל 18 שנה עם עליות וירידות אך בסך הכל אהבה ומשיכה מינית מאוד גדולה..אבל גיליתי שלפני שנתיים בעלי פתח כרטיס הכרות באתר סטוצים ופנטזיות מיניות .אני כל כך מכירה אותו שידעתי מיד את השם שבטח הוא ישתמש בו ואת הסיסמא ואכן ניכנסתי לכרטיס-מסתבר שהוא לא ענה לאף אחת והכרטיס שלו מזמן לא ניכנסו אליו.מצד אחד אני מאוד מופתעת איך איך הוא עשה זאת מאחורי גבי כי אני יודעת שהוא מאוד אוהב אותי ומצד שני הוא לא ענה ולא ניפגש עם אף אחת משם.שאלתי: מה גורם לבעל נשוי לעשות זאת ? אני לא יודעת איך להתנהג..... האמת שזה פוגע בי מאוד מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשוט לא להגיב!
שירית02/08/2009אולי בעצם כן... להגיד תודה לאלוהים שיש לך בעל טוב ,אוהב ונאמן שכל פישעו הוא שסקרנותו גברה עליו והעז רק להציץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעולם לגיטימי ומצוי של פנטזיות
דורית כהן04/08/2009שרינה היקרה, ברוכה הבאה לעולם האינטרנט... אני לא הייתי נבהלת או נפגעת או מודאגת במקומך. לרוב האנשים יש צורך בקצת יציאה מן השיגרה, גיוון, ריגוש, כניסה לפנטזיות, ועולם האינטרנט מספק זאת ברמות שונות. ראי בכך קצת העשרה. האם היית מודאגת אילו היה שוכר סרט כחול על מנת להתגרות קצת? אני חושבת שבזוגיות זה חשוב שיהיה עולם פרטי במקצת כל אחד מבני הזוג. רשות הפרט. מקום בו כל אחד יכול קצת לפנטז, להרהר, לא הכל חייבים לחלוק עם בן הזוג. הזמינות של הגלישה באתרים אלו היא קלה, מיידית, וזה מושך להישאר בהם ולגלוש עוד ועוד. אני במקומך לא הייתי מודאגת, זו תופעה טבעית והמון גברים ולא מעט נשים עושים זאת.
שמחי בחלקך, שאחרי 18 שנות נישואין עדיין יש "אהבה ומשיכה מינית מאוד גדולה"!!!
אולי תשוחחי איתו על נושא הפנטזיות, (בלי לחשוף מה שא יודעת על הגלישה שלו) שתפי בשלך ושאלי אותו אם יש לו גם כן. תראו אם אתם יכולים להעשיר את חיי המין שלכם בעזרת הנושא הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדורית
רחל04/08/2009לדורית ,
לי אבל מאוד הפריע שככה הוא הושפע מהם ,והרגשתי שממש בא לו להיפרד .
ואייך אני יכולה עוד להגיע אליה אחרי שהיא אמרה מילה קשה כמו " מה אין עוד בחורות"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא השרשור הנכון
דורית כהן04/08/2009רחל, האם את יכולה לשים שוב את התגובה שלך בשרשור הנכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)