האם ההתנהגות להלן תקינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם ההתנהגות להלן תקינה
    מחפשתעצה
    02/08/2009

אני גרושה +2 (3/5), אני יוצאת חודשיים עם בחור שעל פניו הינו נהדר.. לארג', מתחשב, מביא פרחים משפחתי
    מה שהאיר לי נורות אדומות היה קצב הדברים במערכת היחסים, בפגישה הראשונה כבר אמר איפה יודע שנהיה בעוד חודש ושלושה חודשים, מיד רצה להחשף לבנותי, לא אפשר לי לתת קצב למערכת, מהיום הראשון ישן אצלי, לא מוכן לוותר על אף לילה רוקם תוכניות כבר לעוד שנה וועל מגורים משותפים. שהתעקשתי לקחת יום חופשי לעצמי החמיץ פנים והתעקש לבוא ולישון על הספה, מוותר לי על הכל ואיתן בדעתו כי אסור לפרק מערכת יחסים אם מוצאים משהו טוב. אני מרגישה שאין פרופורציות בין הזמן של המערכת שלנו לכמיהות והרצונות שלו ועל אף שדברתי איתו הוא בדעתו אף אמר לי שבשל רצוני ללילה נפרד (בשל חוסר שינה - נחירותיו) הוא לא יזמין אותי לטיול בחו"ל כיוון שלא ניתן לישון יחד (אומנם דבריו נאמרו בציניות אך אני מרגישה כי היה בהם טעם לפגם)
    האם אני רגישה מידי? או שמה זאת אובססיה ועלי "להזהר" ממנו והנורות שנדלקות לי אכן מאותתות לבאות?
    לעזרתך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם ההתנהגות להלן תקינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצב מהיר מידי

שירית
    02/08/2009

מחפשת עצה יקרה,
    התנהלותו של בן זוגך אכן נשמעת לא תקינה. והנורות שנדלקו לך , נדלקו בצדק. אילו הם סממנים של אובססיה , תלותיות, חוסר ביטחון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר לא בריא

דורית כהן
    03/08/2009

אני מסכימה עם שירית. משהו מאוד לא בריא כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו