מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם זו בגידה?דן03/08/2009
נשואים מזה שלוש שנים עם שני ילדים.
אשתי ואני עובדים באותו מקום עבודה.
מקום העבודה אינו גדול וכולם מכירים את כולם וחברים גם לאחר שעות העבודה.
מנהלה של אשתי ביחסים מאוד טובים איתה ונראה לי כי מדובר ביחסים מעבר ליחסי עבודה תקינים.
היחסים כוללים חיבוקים חמים ונשיקות(לחי). שעות בילוי יחד במשרד וכו'.
עם זאת, בפירוש לא מדובר ביחסי מין.
בעבר הערתי לאשתי על כך מספר פעמים, ואף רבנו על נושא זה.
סיכמנו בהדדיות כי היא מפסיקה את קשרי הידידות החמים איתו והנ"ל יישאר כיחסי עבודה בלבד.
לאחרונה סיים מנהלה את העסקתו במקום העבודה ובפרידה ממנו התחבקו והתנשקו ואשתי אף הזילה דמעה! הנ"ל היה נראה לי חריג מידי ולאחר שנכנסתי למיילים שלה לבדוק אותם, גיליתי גם מיילים ממנו ואליו, אשר אינם עוסקים אמנם בדברים אסורים, אך חתומים ב"נשיקות" וכו'.
האם מדובר בבגידה?
בהרגשה אני חושב שכן
תמיד ראיתי באשתי כחברה מס' 1 שלי לחיים ועכשיו אני כבר לא חש כך..
חשבתי גם שאני מספר אחת אצלה ועכשיו אני מרגיש שולי באיזה אופן.
אשמח לשמוע חוו"ד או התייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנאה
דורית כהן04/08/2009דן היקר, ברור שאין דרך לדעת מה בדיוק קורה, האם יש יחסים מאחורי הקלעים או לא.
אבל אם אני אוספת את דבריך אחד לאחד, אני שמה לב שאשתך והבוס לשעבר לא ניסו להסתיר את חיבתם ויחסיהם הידידותיים. אני חושבת שדווקא אילו היה משהו אסור ביניהם - אולי היו טורחים יותר להסתיר זאת.
האם יתכן שאישתך היא אדם חם וידידותי, המראה באופן חיצוני את חיבתה לאנשים שונים בסביבתה?
אני מבינה שההתנהגות הזאת מדאיגה אותך ועוברות בך מחשבות שמא זה לא כל כך תמים, אבל בדוק איך היא מתנהגת עם אנשים אחרים, לא איתו.
בכל אופן קנאות וחשדנות הינם רעל ליחסים. אסביר לך למה:
כי היא תרגיש צורך להסתיר דברים מפניך, מפני שהיא תסבול מן התגובות הקנאיות שלך, וככל שהיא תרצה להסתיר יותר אתה תרגיש זאת וההסתרות יצטרפו לדברים שמפריעים לך, וזה כמו מעגל קסמים. אם אינך מצליח להתשלט על כך ולתת לה חופש להתנהג באופן טבעי - אולי שווה ללכת לייעוץ ולפתוח את הנושאים הטעונים האלו לפני שזה מרעיל לגמרי את היחסים ומדכא את האהבה ביניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)