מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עיכובסנדי03/08/2009
שלום,
אני ובן זוגי נהנים מחיי מין טובים ומספקים מלבד פעמים שקורה שהוא אינו מצליח להחזיק עד שאני מגיעה לאורגזמה, לא נראה לי שמדובר בבעיה פזיולוגית שלו, כי לי לוקח הרבה יותר מלו (באופן טבעי) יכול לקחת לי גם 10 דקות ויותר, העניין הוא שמה שקורה אח"כ הוא הבעיה, אני מרגישה ממש אכזבה, אפילו חוסר מנוחה, אם זה קורה בלילה אני לא יכולה להרדם אח"כ לפחות כמה שעות בעוד הוא נרדם אחרי חמש דקות, אני לא יכולה להאשים אותו, ולמרות זאת נראה לי שאני גורמת לו לחרדת ביצוע בתגובה הזאת, הוא ממש מתבאס מזה אבל לא יודע מה לעשות איתי, הצלחתי למתן את התגובה שלי היום לכך שאני לא מתעצבנת או מעליבה לדוגמא בפעם האחרונה אמרתי שהתבאסתי אבל שאין מה לעשות שאני לא יודעת מה עובר עליו ברגעים האלה וזה קורה, אני מנסה להיות מנחמת אבל זה לא עובד לי וזה לא נשמע בקולי. נראה ממש שיש משהו חזק ממני שלא מאפשר לי להרגע אחרי זה (כמובן שמדובר במצב בו אני בגירוי כבר כמעט מקסימלי ואז זה נפסק)
בכל מקרה רציתי לדעת אם יש פתרון לתחושות האלו שלי והאם משחה מאלחשת בשבילו תעזור לו לעבור את השתיים שלוש דקות קרטיות עבורי? (ואם אפשר את שם המשחה ואיך להשיג)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה מאלחשת
שירית03/08/2009תאלחש גם אותך. בכל מקרה : emla מאלחשת וגם עזראקאין ג'ל- רק עם מרשם רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצאת מן הקבעון וללמוד
דורית כהן04/08/2009היי סנדי, לעיתים קרובות אנחנו נכנסים לקבעון ונעולים על דרך אחת קבועה להגיע לאורגזמה, ואז כל דבר שאינו תואם מאכזב אותנו ומוציא אותנו מן המסלול, כמו שכתבת - את בגירוי מקסימלי ופתאום זה נפסק. בסקס מאוד חשוב לחקור את עצמך (הכוונה היא גם לך וגם לבן זוגך) ולחפש כל הזמן תוך כדי ההתנסויות גם דברים חדשים ולא מוכרים. כי אם כיום את מצליחה לגמור רק בחדירה ממושכת, אולי תגלי על עצמך שגירוי ידני או אוראלי הוא גם נעים לך וזה יאפשר לך לגמור בהנאה מרובה... הידעת שכ 70 אחוז מן הנשים א י נ ן מצליחות לגמור מחדירה וזקוקות לגירוי ידני או אוראלי כדי לגמור?
נקודה נוספת קשורה אליו: גבר יכול ללמוד לשלוט בגמירה שלו. יש טכניקות לא מסובכות שבהן הגבר לומד לחוש את רמת הגירוי שלו ולהקטין אותה טיפה לפני שהוא מרגיש שהוא מתקרב לנקודת האל חזור, שבה הוא כבר חייב לגמור ואינו יכול לעצור זאת. הדרך להקטין את רמת הגירוי היא לשנות תנוחה, או להפסיק לכמה דקות את התנועות הקבועות. באותו זמן יש דברים שאת יכולה לעשות כדי לקחת אחריות על עצמך על מנת להישאר בגירוי, לבקש גירוי ידני, לגרות את עצמך, יש המון דברים שניתן לעשות אך מה שלא נכון לעשות הוא להתבאס ולכעוס.
פשוט חישבי כמה שפע יש מבחינת תנוחות ודברים שאנחנו יכולים לעשות כדי לענג זה את זו, והכלל - אם דלת אחת נסגרת - זו הזדמנות לפתוח דלתות רבות אחרות - תופס כאן. הזדמנות ללמוד ולחקור את עצמכם ולצאת מקבעונות שנכנסתם אליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)