לא יודעת איך לנהוג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת איך לנהוג
    ב
    03/08/2009

אני מאוהבת בגבר שעובד איתי כבר מעל שנה הוא נשוי וגם אני נשואה.
    היה לנו וידוי אחד לשני של אהבה בתחילת השנה הזו ומאז רק עליות וירידות מבחינתו היה לקדם את הקשר גם בכיוון סקס אך אניתמיד עצרתי את זה שם .
    אנחנו רוב הזמן נעים בין מדברים לא מדברים הוא אמר לי לא פעם שהוא אוהב אותי.
    זה הגיע כדי מצב שמאוד נפגעתי ממינו מדבר מסויים שהוא עשה והחלטתי לא לדבר עימו.
    הוא לא פנה אליי כדי ללבן את העינינים ואני אחרי תקופת מה התייאשתי והתחלתי לדבר עימו ואפילו על הנושא והוא בשלו לא מוכן לדר עימי .
    אני שבורה כואבת ומאוכזבת לא יודעת איך להתמודד מרגישה כל כך חלשה ופגועה למרות שאני יודעת שאני צריכהלרדת מיזה בעקר שאני הנפגעת.
    קשה לי בשל העובדה שאני עובדת איתו.
    מה אני עושה ?
    מבקשת עיצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת איך לנהוג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה רק לרומנטיקה

דורית כהן
    04/08/2009

ב היקרה,
    את רוצה להחזיק את המקל משני הקצוות, כך שזה יתאים בדיוק לצרכים שלך: רק רגשות, ודיבורים מרגשים, אך לא נגיעות. הוא למד שכאשר הוא נוגע (זה מה שפגע בך, אני מבינה) - את נפגעת ומפסיקה לדבר איתו. זה לא מה שמתאים לצרכים שלו. הרי לא תמיד יש התאמה בצרכים...הוא כנראה חיזר אחרייך בעיקר לשם סקס, והדיבורים על אהבה היו העטיפה היפה. כאשר הוא ראה שלא ייצא לו מכך סקס הוא ניתק מגע, לא שווה לו להשקיע בכיוונך.
    אני מציעה לך להוריד אותו מעל הפרק. אין התאמה במטרות שלכם. ותרי על איזשהו קשר איתו והסתכלי מה חסר בינך לבין בעלך מבחינה רומנטית, השקיעי בכיוון הזה אם זה אפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו