מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת איך לנהוגב03/08/2009
אני מאוהבת בגבר שעובד איתי כבר מעל שנה הוא נשוי וגם אני נשואה.
היה לנו וידוי אחד לשני של אהבה בתחילת השנה הזו ומאז רק עליות וירידות מבחינתו היה לקדם את הקשר גם בכיוון סקס אך אניתמיד עצרתי את זה שם .
אנחנו רוב הזמן נעים בין מדברים לא מדברים הוא אמר לי לא פעם שהוא אוהב אותי.
זה הגיע כדי מצב שמאוד נפגעתי ממינו מדבר מסויים שהוא עשה והחלטתי לא לדבר עימו.
הוא לא פנה אליי כדי ללבן את העינינים ואני אחרי תקופת מה התייאשתי והתחלתי לדבר עימו ואפילו על הנושא והוא בשלו לא מוכן לדר עימי .
אני שבורה כואבת ומאוכזבת לא יודעת איך להתמודד מרגישה כל כך חלשה ופגועה למרות שאני יודעת שאני צריכהלרדת מיזה בעקר שאני הנפגעת.
קשה לי בשל העובדה שאני עובדת איתו.
מה אני עושה ?
מבקשת עיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה רק לרומנטיקה
דורית כהן04/08/2009ב היקרה,
את רוצה להחזיק את המקל משני הקצוות, כך שזה יתאים בדיוק לצרכים שלך: רק רגשות, ודיבורים מרגשים, אך לא נגיעות. הוא למד שכאשר הוא נוגע (זה מה שפגע בך, אני מבינה) - את נפגעת ומפסיקה לדבר איתו. זה לא מה שמתאים לצרכים שלו. הרי לא תמיד יש התאמה בצרכים...הוא כנראה חיזר אחרייך בעיקר לשם סקס, והדיבורים על אהבה היו העטיפה היפה. כאשר הוא ראה שלא ייצא לו מכך סקס הוא ניתק מגע, לא שווה לו להשקיע בכיוונך.
אני מציעה לך להוריד אותו מעל הפרק. אין התאמה במטרות שלכם. ותרי על איזשהו קשר איתו והסתכלי מה חסר בינך לבין בעלך מבחינה רומנטית, השקיעי בכיוון הזה אם זה אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)