מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסים עם אמא שלרחל03/08/2009
שלום רב,
צריכה את עצתכם בבקשה
אני בת 32 ויוצאת עם בחור כחודש ,בסופ השבוע פגשתי את הוריו ואף נשארתי אצלהם לארוחת שבת ושבת כי הם דתיים ולא נוסעים בשבת.
יום ראשון בבוקר הרגשתי שמשהו משונה בקול של החבר שלי והצעתי להפגש הוא טען שהוא מרגיש לחוצ מידי.
אחרי כמה נסיונות לדובב אותו לדבר הוא נפתח ואמר ההורים שלי שיגעו אותי ,ואמא שלי כעסה שנסעת לפני יציאת שבת ואמרה שלא כבדת אותה .ואמרה " מה אין בחורות אחרות "...
שאלתי אותה מה קרה השפיעו עליך אז הוא אמר כן קצת התבאסתי לשמוע את זה .
ששאלתי אותו טוב מה אתה מתכוון לעשות הוא אמר לא יודע ....להמשיך ...אני קצת מבואס.
די נראה לי שהם משפיעים עליו ,איני יודעת מה לעשות אני מאוד רוצה אותו אבל די מפחדת שהכל התחיל בצד שמאל .
מה לעשות ? צריכה את עצתכם הדחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה אישית מנסיון אישי
אני04/08/2009מנסיון אישי שלי אל תכנסי לקשר שבו את עומדת במקום שני. לצערי הרב אני בתהליך גירושים עם תינוקת , בדיוק בגלל הסיבה שההוריםש ל בעלי עומדים במקום ראשון לפני. מההתלחה הם לא אהבו אותי והשפיעו עליו, אבל כל פעם מחדש אמרתי- זה יעבור,... כשאכנס להריון זה יעבור....כשאלד זה יעבור...
זה לא עובר מי שיש לו עמוד שדרה חלש כך ישאר לעולם....
מצד שני, ייתכן כי הוא יעשה רגע חושבים , ובכל זאת דעתה של אימו לא תשנה לו....
חישבי על כך ואל תיכנסי למשהו שגורם לך עצב ...יחסים אמורים להחיוץ, לשמח ולתת תמיכה ואהבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיוני...
אילנה14/08/2009אני חושבת שלא צריך לחשוב שהמשפחה שלו תתחיל פתאום לקחת את האישה ברצינות.
מהניסיון, האישה בעצמה צריכה להעמיד את עצמה במקום מרכזי.
במשפחה שלי גם היו כאלה קטעים, שפחות או יותר עברו אחרי עבודה קשה של להעמיד את עצמי במקום מרכזי, לגרום להתחשב גם ברצונות שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבדי אותם ויכבדו אותך
דורית כהן04/08/2009הרבה דברים משפיעים על ההתאהבות וחלקם קשורים למה שאנחנו שומעים מן האנשים הכי קרובים אלינו, ההורים האחים, החברים שלנו. אתם בקשר מאוד קצר, רק חודש, והמגזר הדתי הוא מורכב, יש המון דקויות ללמוד להבין ולכבד.
אחד הדברים הראשוניים כאשר את מגיעה למקום שונה, לבית של מישהו אחר - הוא באמת לכבד את מנהגיו. יש בתים דתיים פתוחים לרווחה, שאינם כופים כלל את נוהגיהם על הזולת, ואוהבים לארח כל אחד. אבל יש בתים פחות פתוחים, שבהם יש ציפייה שתנהגי כמוהם. בייחוד שמדובר בבת זוג פוטנציאלית, ואני יכולה כבר לראות את הדאגה של האמא הזאת - שיהיו לה בעתיד המון ויכוחים והסתבכויות עם כלתה ועם בנה, והיא מעדיפה לגדוע את היחסים בשלב מוקדם כדי שהבן שלה לא יסתבך רגשית עם מישהי כה שונה.
אז בתחילת היחסים חשוב לכבד ובנות קשר טוב עם בני הבית אליו את מגיעה, ובהמשך, אחרי שיכבדו אותך ויחבבו אותך - רמת התגוננות בפנייך תרד, ואם יאהבו אותך - יבואו לקראתך ויהיו גמישים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)