מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בזוגיותר04/08/2009
אני ובעלי נשואים כבר כמעט 14 שנה בחצי שנה האחרונה אנחנו לא מקיימים יחסי מין הוא טוען שבגגל שאני לא שמה התקן הוא לא יקיים אתי יחסי מין. ניסיתי לדבר איתו כמה פעמייים אני כבר לא יודעת מה לחשוב מה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספרי לנו עוד קצת
דורית כהן05/08/2009רבקה יקרה, אם את מוכנה לספר עוד קצת על הזוגיות שלכם, כי המעט שכתבת לא מאפשר לי להגיב בשלב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בזוגיות
ר08/08/2009אני ובעלי נשואים 14 שנים כל השנים היו לנו עליות ומורדות בתקופה האחרונה אנחנו לא מקיימים יחסי מין הוא טוען שישי לו הרבה עבודה ולא מעיין אותו כרגע שום אהבה. יש לנו הרבה ויכוחים על הנושא הזה ,הוא עובד הרבה שעות הוא מנהל מועדון ואין לנו תקשורת הוא לא יושן במיטה לידי הוא טוען שאם אני לא השתמש באמצעי מניעה הוא לא יהי מוכן לשכב איתי זה מציק לי המון, יש לי הרבה מחשבות על הנושא הזה .כששאלתי אותו איך הוא מענג את עצמו כי כבר כמה חודשים הוא לא הייה איתי הוא אומר שהוא מאונן במקלחת.זקוקה ליעוץ דחוף??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות לייעוץ זוגי
דורית כהן13/08/2009ר היקרה, סליחה על העיכוב בתשובתי. מה שאת מתארת הוא מצב לא בריא של היחסים שאם לא תעשו משהו בקשר אליו זה רק ילך וידרדר. עליכם לפנות לייעוץ זוגי, ולהתחיל להתמודד עם הבעיות שעל הפרק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)