בתגובה לתשובתך למרים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בתגובה לתשובתך למרים
    רחל
    31/08/2007

הייתי רוצה לדעת מניסיונך כמה אחוזים של הגברים נמשכים לפות הנשי וכמה נגעלים ממנו, והאם לדעתך צריך להתגבר על העיניין (במקרה ואני נשואה לגבר השייך לקבוצה השנייה) למרות הפגיעה שבדבר.
    אני רוצה לציין שלמרות העובדה שאין בנינו מין אורלי אני מסופקת מינית (מקיימים יחסים שלוש פעמים בשבוע ויותר), מגיעה לאורגזמות בעקבות גירוי חיצוני שמעורר בעלי ובסך הכל מאושרת אבל, כל הזמן חושבת שהוא לא רוצה לבצע מין אורלי הריח מאוד מאוד מציק לו ואני לא רוצה ללחוץ מכיוון שאז הדבר לא יתבצע מרצונו והקסם יעבד.
    מה את חושבת?
    יש הרבה גברים כאלה?
    אני לא לבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתגובה לתשובתך למרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד קצת על אהבה ורתיעה כלפי הפות...

דורית כהן
    31/08/2007

היי רחל,
    מכיוון שאינני סקסולוגית - אינני נתקלת בשאלה הזאת באופן סיסטמטי, ושוטף. זה עולה מידי פעם בפגישותי עם מספר זוגות. לכן אינני יכולה לענות לך סטטיסטית, אבל את לחלוטין אינך יחידה. נכון שאישה שנתקלת בגבר "חובב פות" - התמזל מזלה כי זו הרגשה מאוד נעימה שהגבר משתוקק להתקרב והידיעה שזה מענג אותו כמו שזה מענג אותך.
    רחל, לא ציינת כמה זמן אתם נשואים. האם את יכולה לעשות איתו בירור מה בדיוק מפריע לו. האם את כן עושה מין אוראלי עבורו? אולי, עניין האמבטיה יכול לעזור? לפעמים מפריעות להם השערות בערווה, ואולי יעזור אם תגלחי, יש גברים שזה מאוד עוזר להם. אבל כמובן - קודם עשי איתו בירור ברוח טובה, עניינית, סקרנית ומקבלת, כי אין דרך אחרת לעשות זאת.
    כידוע, הכל נכון גם בכיוון ההפוך. יש הרבה נשים שנגעלות פיזית ורגשית מלבצע מין אוראלי לבני זוגן, וגם כאן לריח יש תפקיד חשוב.
    עלי להוסיף אם לא ידעת זאת, שלנשים שונות (ולגברים שונים) יש ריחות שונים, חלקם חזקים יותר וחלקם חלשים יותר. יש גם עניין של התרגלות והתיידדות עם ריחות במשך הזמן. לפעמים תגובת הרתיעה היא איזשהו פחד וחרדה מפני איבר המין הנשי באופן כללי - חוסר רצון להתקרב לשם עם הפנים, והרבה פעמים מצטרפת לכך המחשבה על כך שהאישה משתינה משם ודם הווסת יוצא משם, שלא לדבר על הלידה...
    לסיכום - שלחי את שאלותייך גם לפורום הסקסולוגיה וספרי לנו מה הם ענו לך, אם את מוכנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו