מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה עצה של אנשים מחוץ למישפחתי!!!לימור05/08/2009
שמי לימור ואני בת 23 אני נשואה כבר שנתיים לגבר בן 33 ויש לנו ילד מקסים בן 6 חודשיים..אני מעל חצי שנה כבר חוששת שהיתחתנתי מהסיבות הלא נכונות אבל מפחדת להודות בכך...פיתאום אני רואה שאין ביננו המון במשותף שאני לא ממש נימשכת אליו וכל דבר קטן שהוא עושה מביא אותי למצב של עצביים לא נורמלים.הוא רק מנסה ומישתדל לעשות לי,לו ולילד טוב אך כלום לא מרצה אותי. אני מוצאת את עצמי חושבת על גבר אחר שהייתי עמו בעבר וקשה לי נוראה עם זה!!!!! מישפחתי וחברותי מנסות כל הזמן להזכיר לי כמה אהבתי את בעלי בהתחלה ומיתעקשות שלא אמצא גבר טוב מימנו ושאני צריכה לנסות לעשות הכל שזה יצליח למען הילד שלנו..אבל עניין הגירושין לא יוצא לי מהראש ובגלל זה אני לא מצליחה לתת לזה הזדמנות אני מרגישה שאני נעולה על עצמאי שזה ממש לא זה אבל באותה מחשבה נוראאאאא מפחדת שזאת טעות לקום וללכת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ולידה מטלטלים אותנו נפשית
דורית כהן05/08/2009היי לימור, בשלב זה מאוד קשה לתת לך עצה לכאן או לכאן. הביאי בחשבון שאת מאוד צעירה, וכי בשנה האחרונה עברת מהפך מאוד קריטי - היית בהריון והפכת לאמא. המהפך הזה מטלטל את רוב הנשים, מי יותר ומי פחות. כל האנרגיות הפיזיות והנפשיות שלך כאם צעירה ולא מנוסה מתנקזות לכיוון התיפקוד שלנו שאמא וגודל האחריות. בבת אחת אנחנו הופכות למישהו האחראי לחייו ולשלומו של יצור חסר ישע, וזה לא דבר פשוט, כי עד אותו רגע היינו רק "בת של" או "בת זוג של"...
זו תופעה מוכרת שהיחס כלפי בן הזוג משתנה, וזה אחד המשברים שהרבה בני זוג עוברים לאחר הלידה, או סביב הלידה הצפוייה.
יש האומרים שהדבר קשור גם בשינויים הורמונליים.
עכשו, שימי לב: הנפש שלנו פועלת בדרך מאוד מוזרה: אנחנו מרגישים מוזר, מרגישים איזו דחייה ורתיעה לא מוסברת מבן הזוג (מן הסיבות שכתבתי קודם) והמוח שלנו מספק לנו הסברים למה אנחנו מרגישים את התחושות הלא נעימות הללו. ההסברים האלו מכילים דברים שידענו כל הזמן אבל דחקנו אותם הצידה כי הם לא תאמו את תחושות האהבה שהיו לנו קודם כלפיו: דברים כמו אנחנו מאוד שונים, הוא מעצבן אותי, אין משיכה. כלומר המוח מיישר בדרכו המתעתעת קו עם הלב...
מה שאני מנסה להגיד לך הוא שקיימת האפשרות שאת עוברת עכשו תקופה סוערת, לא פשוטה, ורגשותייך משפיעים על דרך החשיבה שלך ועל קבלת ההחלטות שלך. לדעתי, על מנת לא לעשות טעויות שאי אפשר לחזור מהן, עלייך ללכת להתייעץ עם פסיכולוג ולהיעזר בו כדי לחקור יותר לעומק מה נכון לך לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)