אני בבעיה וצריך עזרה דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני בבעיה וצריך עזרה דחוף
    חגי
    07/08/2009

אני וחברתי כבר ביחד כמעט 6 שנים ואנחנו לא מקיימים יחסי מין כבר קרוב ל5 שנים עקב כאבים שחברתי חשה בקיום יחסי המין,היו בנינו מזמוזים וגם זה נגמר.
    הלכנו לטיפול אצל סקסולוג בבית חולים קפלן ברחובות שהביא לה מין דמוי ויברטור לתרגל איתו חדירה אבל גם זה לא עזר הכאבים לא עוברים.
    זהו מצב בלתי נסבל שמשפיע על כל תחומי החיים שלי אני לא יכול להתרכז בעבודה ולא היתה עבודה אחת שלא פיטרו אותי ממנה בגלל המצב הזה,גם את הלימודים הקפאתי פעמיים ונטשתי אותם,וגם הוא גרם לי להתמכר למין מזדמן מה שגורם לי עוד יותר לחיות בפחד וחרדה מאיידס(למרות שהוא מוגן),וזה גם מבאס אותי כי חונכתי על ברכי התורה ואחרי הבגידה הבגידה נראת לי כמו חטא ואני מרגיש "מנוול לא קטן" ולאחר המעשה אני מתעב את עצמי ואחרי כמה זמן שוב נגרר אחרי תאוותי.
    אני לא עוזב אותה כי אני אוהב אותה והיא חשובה לי(בכל זאת 6 שנים עברנו הרבה וקשה לעזוב בגלל אי סיפוק מיני).
    עכשיו השאלה שלי היא- איך אני אמור לדבר איתה על קיום יחסי מין כי אני מתביש והיא גם כועסת עליי
    איך אני אמור לשקם את חיי המיניים/הזוגיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בבעיה וצריך עזרה דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וסטיבוליטיס

דורית כהן
    10/08/2009

חגי יקר, משום מה נמחקה תשובתי המפורטת לך, אז אחזור כאן על עיקרי הדברים: ממה שאתה מתאר יש לחברתך בעייה הנקראת וסטיבוליטיס, שמשמעותה כאבים באזור הנרתיק עקב החדירה. הכאבים יכולים להיות מסיבות שונות, חלקן נפשיות וחלקן גופניות. אני מציעה שהיא תלך לגניקולוגית בתור התחלה, רצוי אישה ולא גבר. מציעה לך גם לחפש חומר נוסף על כך באינטרנט.
    בכל אופן עליה להתחיל לטפל בכך במהרה, כי זה כבר נמשך זמן רב מדי ומזיק כמובן ליחסיכם ומזיק לכל תחושת הנשיות והמיניות שלה, וגם לשלך, בעקיפין.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהיה חזק

מאי
    13/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו